У Львові триває найбільший фольклорний фестиваль «Етновир»

У Львові стартував грандіозним марш-парадом колективів-учасників V Міжнародний фестиваль фольклору «Етновир». Львів’яни фотографуються і танцюють з колективами на площі Ринок.

V Міжнародний фестиваль фольклору у Львові «Етновир»«Багато учасників колективів приїхали з сім’ями, друзями. Хоч вони у Львові кілька годин – вони вже люблять це місто», – каже Андрій Сидор, Президент ГО «Етновир».

«Історія з колективами щороку одна – всі колективи змучені з дороги. Коли ми їх запрошуємо, вони мало розуміють, куди вони їдуть. Але як тільки вони виходять з автобуса – одразу стають промоутерами нашого міста. Так і цього разу, всі колективи вражені красою Львова», – каже Андрій Сидор, Президент ГО «Етновир».

Нагадаємо , окрім традиційного видовищного марш-параду центральною частиною міста, яким відкривається фестиваль, та гала-концерту, буде представлено кухню народів світу на площі Ринок. Кожен колектив, окрім фольклору, представить гостям фестивалю ще й кухню своєї країни. Просто на площі Ринок можна буде спробувати страви іспанської, турецької, польської та інших кухонь.

Фото:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *