5-ти денний фестиваль «Етновир» відвідало 75 тис відвідувачів

Ювілейний фестиваль «Етновир» відзначився найбільшою кількістю глядачів. Розпочався останній фестивальний день марш-парадом колективів центральною частиною міста, який супроводжувала велика кількість львів’ян та гостей міста.

Яскравий парад завершився на головній сцені фестивалю на Площі ринок, де учасників колективів відзначили нагородами найбільшого фольклорного фестивалю України «Етновир».
Гала-концерт, що зібрав, без перебільшення, аншлаг на площі Ринок, зупинила злива, що раптово зібралась над Львовом. Але навіть вона не змогла зірвати завершальну частину концерту! Вже менш ніж за півгодини стихія вгамувалась, а глядачі зібрались за лічені хвилини, адже на сцені ще не всі країни представили свої найяскравіші танці.

Міжнародний фестиваль фольклору «Етновир» 2012. Фото

Традиційно закриття фестивалю відбулось виконанням українського аркану – Туреччина, Іспанія, Азербайджан, Польща, Білорусь та Україна –об’єднались в один спільний танець з нагоди закриття V Міжнародного фестивалю фольклору «Етновир» . Усі учасників колективів усіх країн протягом 5-ти днів фестивалю вивчали цей танець, щоб виконати його для глядачів «Етновир».

Всього 5-ти денний фестиваль відвідало 75 тис відвідувачів.

Міжнародний фестиваль фольклору «Етновир» 2012. Фото:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *