“Enter The Summer”. Фоторепортаж

Ідея відвідати дійство “Enter The Summer” виникла одразу після побаченої афіші цього концерту через участь в ньому гурту Холодне Сонце. Ніколи не захоплювався подібною музикою але завжди симпатизував хлопцям через те, що на Україні є команда високого рівня, що грає в стилі gothic rock\love metal, яка представляла нашу країну на таких відомих фестивалях як Wave Gotik Treffen (Ляйпциг, Німеччина) та Castle Party (Больков, Польща). Востаннє слухав їх вживу ще років 5 тому на концертах в Збаражі, Одесі, Львові, тому ж Castle Party; навіть диск з автографом Василя Гоцка пристуній у моїй колекції.

Концертний зал готелю “Турист”, в якому відбувалось міроприємство одразу нагадав мені концерти моєї молодості – невелике задушливе приміщення без роздягальні (добре що надворі літо), без бару (хоча в даному випадку це теж плюс, так як більшість відвідувачів – молодь старшого шікільного віку) та інших вигод, у якому виступають кілька маловідомих команд місцевого рівня (але тут на відміну від цього мали грати Холодне сонце – далеко не місцева і не маловідома, а професійна група, яка досягнула того, чого багатьом досягнути було би як то кажуть за щастя.

Першими розігріваючими був гурт Гарячий чай – альтернативний жіночовокальний рок\метал з учасниками віком (на вигляд) по 15 -17 років. Що цікаво, що має вже свою аудиторію яка викликала їх на біс. Наступними на сцену вийшли Inwi (Інші) (принаймі сама назва групи мені була знайома, хоча не мыг уявити що це таке) – на голову вищий в плані професіоналізму рок колектив, який запамятався кавером на Скрябіна “Шмата”. Дальше виступали заявлені “романтичними та харизматичними” Думки подумки. Їхня музика – суміш романтичного року з металом теж користувалась немалою підтримкою присутніх.

Після невеликої паузи нарешті з’явилися зірки вечора – Холодне сонце. З часів 5-ти річної давності, коли я був на їхніх концертах, суттєво змінився склад – лише харизматичний лідер Василь Гоцко та гітарист Денис Коваленко зараз є в групі від тоді (що цікаво – взагалі відсутній клавішник). Але в плані музики Холодне сонце залишилось як на мене повністю такими якими я їх запамятав- тримають хлопці свою марку. Поданий матеріал складався як і з нових (принаймі для мене), так і зі старих пісень. А такі суперхіти як “Забери мене” тощо викликали шалені та пронизливі крики захвату жіночої аудиторії. Як назло, саме на їх виступі в мене сів акумулятор в фотоапараті, то ж наперед прошу вибачення за кількість та якість фото. Сподіваюсь, що не востаннє побував на концерті Холодного сонця.

Фото з концерту:

текст та фото:Basiq

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *