Вхід на фестиваль «Підкамінь 2010» безкоштовний, для тих хто в вишиванках

У тебе є вишивана сорочка? Ти збираєшся на «Підкамінь»? Одягни вишиванку і для Тебе вхід буде безкоштовний! Вишиванка, як це вже було на «Підкаменю-2009», стане «контрамаркою» на «Підкамінь 2010». Ти зневажаєш дрес-коди? Любиш вбиратися у те, що носиш щодня, але на «Підкамінь» 2010 таки кортить їхати? Не біда, але муситимеш витратити 30 грн. на бандану (шийну хустку з символікою етносвята), яку продаватимуть біля входу на фестивальне поле.

Що довше забажають гості бавитися на фестивалі, то дешевше коштуватиме їм притулок на фестивальному полі.

– За триденну оренду майданчика під намет (незалежно від його місткості) доведеться заплатити 30 грн, тобто по 10 грн за один день, – розповідає виконавчий директор фестивалю Ігор Криськів. – Дводенний притулок коштуватиме 25 грн, а одноденний – 20 грн.

– Автомобільна стоянка також буде платною. Одноразове паркування металевого коня, який привезе гостей на фестиваль, організатори оцінюють у 10 грн. Тобто припаркувавши безвиїзно автомобіль у п’ятницю, в неділю його можна буде забрати, заплативши цю мінімальну суму, уточнює Ігор Криськів. А кожен новий виїзд-заїзд на паркування вимагатиме додаткових 10 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *