“After Party Flug Tag” . Фоторепортаж

Flug Tag – видовищне спортивне шоу, що полягає у запусканні саморобних літальних апаратів, які завершують свій політ у воді. На честь недавнього виступу в ньому команди “Pozitiff People” клуб організовував масштабну акцію за участю відомих українських гуртів.

Розпочало концерт молоде тернопільске жіноче тріо Зелені сестри, яке давно вже полюбила львівська андерграундна тусовка. Це був вже другий їх виступ за останній час – перед тим їх можна було побачити і почути на Кубанська сквот party тиждень тому. Варто згадати, що у складі Зелених сестер стались певні зміни – вже немає сесійних музикантів з ще одного тернопільського гурту Zsuff, але хлопці, що грають замість них, справляють непогане враження. Дівчата запропонували свою вже звиклу програму, в якій були пісні про космонавта, бородату жінку, наслідки вживання надмірної кількості вина тощо під акомпанемент психоделічних звуків з нестандартних музичних інструментів. Як мені здалося, то гламурно-пафосна публіка, з якої складалась переважна більшість відвідувачів, не зовсім зрозуміла що відбувається на сцені, і просто мовчки спостерігала за концертом, час від часу кидаючи репліки типу “Мурку!” Але без сумніву ті, хто прийшли в першу чергу послухати Зелених сестер ( і я в тому числі), отримали свій заряд веселого настрою і позитивної енергії від їх концерту.

Файне місто Тернопіль є рідним для багатьох цікавих музичних гуртів, в тому числі і Los Colorados, які продовжили концертну програму. Я багато вже чув про них раніше але слухати вживу доводилось вперше. Почали вони з переробки хіта ВІА Зємлянє “Трава у дома”, що вмить змусило багатьох присутніх підвестись нарешті зі своїх місць і почати активно рухатись. Пісні хлопців – це в основному рімейки на свій лад відомих шлягерів різних часів та народів. Публіці “агро-алко-рок” подобався, однозначно було дуже весело.

От Вінта! – одні з лідерів української рокабільної сцени з міста Рівне, вдало перейняли естафету і продовжували розважати присутніх своєю музикою. На цей час весь денс-флор був переповнений танцюючим народом. Я хоч і ніколи не захоплювався подібним стилем, та скажу, що От Вінта! це беззаперечно потужний професійний колектив зі своєю харизмою. Завершувати живу програму вечора мав гурт Перкалаба (м. Івано-Франківськ), та на жаль я вже на них не лишався, так як на наступний день в моїх планах був ще один концерт – на цей раз групи Холодне сонце, але це вже зовсім інша історія. Не сумніваюсь, що Перкалаба теж виступила на всі сто і залишила після себе задоволену публіку.

Вечірка безумовно склала в мене хороші і позитивні враження, сподобались без виключення всі побачені і почуті виконавці. Дуже порадувало саме місце для сцени – у дворі закладу, де може розміститись багато людей (бо йшовши на концерт я побоювався шо виступи будуть відбуватись в невеликому тісному залі, де майже рік тому я був на концері гурту Хамерман Знищує Віруси. Будемо сподіватись що такого формату імпрези клуб буде проводити набагато частіше.

Фото з вечірки:

текст та фото: Basiq

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *