Amnesty International на “Франко.Місії”

В цьому році до фестивалю долучиться міжнародний рух за права людини – Amnesty International.

Під час першої та другої частини “Франко.Місії” активісти організації проведуть низку правозахисних акцій, збиратимуть підписи під петицією в рамках кампанії «Зупинимо тортури в Україні», організують покази відео та фотовиставку на теми прав людини. В активістів можна буде отримати спеціальну наклейку для намету з підписом, що “у цьому наметі поважають права людини”.

«Amnesty International глобально співпрацює з творчими особистостями та організаціями, які вірять в права людини. Ми сподіваємось, що участь наших активістів у фестивалі Франко.Місія дозволить нам посилити наші правозахисні кампанії і долучити більшу кількість людей до боротьби проти порушень прав людини» – сказала Вікторія Архипенко, координатор з активізму Amnesty International в Україні. «Ми запланували низку акцій в рамках кампанії «Зупинимо тортури в Україні», метою якої є покласти край катуванням та іншим видам жорстокого поводження з боку міліції. Відвідувачі також зможуть долучитися до наших міжнародних кампаній за скасування смертної кари та припинення дискримінації»

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА.

Amnesty International — всесвітній рух, що об’єднує понад 3 мільйони людей із більш ніж 150 країн і регіонів, які виступають за припинення грубих порушень прав людини. Amnesty International прагне забезпечити кожній людині можливість користуватися всіма правами, проголошеними у Загальній декларації прав людини та інших міжнародних правозахисних документах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *