Видавництво «Махаон» на «20. Форумі видавців у Львові» презентуватиме новий бестселер Януша Вишневського

Ювілей «Форуму видавців у Львові» святкуватимемо у дружньому колі друзів – постійних учасників книжкового ярмарку.

Видавництво «Махаон» щороку бере участь у Форумі, вважає це чудовою нагодою поспілкуватися з читачами, вислухати їхні побажання і пропозиції, та, цілком вірогідно, критичні зауваження. Для того, щоб урахувати все це у подальшій діяльності й уточненні видавничих планів.

Про щорічну участь у наймасштабнішій книжковій події України, про свої очікування, а також про цьогорічні новинки розповідає Ірина Мринська, помічник директора видавництва «Махаон»:
“Ювілейний Форум – це можливість показати наші здобутки, представити нові книжки та проекти і, врешті-решт, відчути себе не просто гостями, але й безпосередніми учасниками і дійовими особами Свята української книги.

Наші цьогорічні новинки і цікавинки – приємна несподіванка, передусім для найменших читачів. Головна з них – до корпусу творів видатної письменниці Астрід Лінґрен додається одна з найулюбленіших книжок не лише для дітей, а й їхніх батьків — «Малий та Карлсон, що живе на даху», в чудовому оформленні талановитого художника Арсена Джанік’яна. Для дорослих – бестселер Януша Леона Вишневського «На face з сином» та інші, уже відомі твори, і не лише в палітурці, а й в покетах”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *