«Поетичний Батл» на «Франко.Місії»

У рамках фестивалю «Франко.Місія» відбудеться “Західноукраїнський Поетичний Батл”. Засновники проекту – Владислав Шубєнков та Василь Сливчик.

Батл відбудеться 27-28липня на літературно-театральній сцені в с.Нагуєвичі.

Літературний проект заснований у 2011 році. Раз в пів року в одному з міст західної України відбувається “Поетичний БАТЛ”. Найкращі письменники, поети, журналісти і блогери змагаються у літературному протистоянні за право називатись переможцем Батлу.

“Поетичного БАТЛУ” проходить у вигляді конкурсу де оцінки ставлять глядачі та члени журі. Кожен учасник має дві хвилини на свій виступ в першому (загальному) турі, три хвилини на другий тур та чотири на фінал. Перевищення ліміту часу карається зняттям балів (за кожні п’ять секунд – один бал). Мова текстів – вільна. Оцінювання проводиться глядачами та членами журі (три комплекти оцінок у журі, три комплекти у глядачів);
Всі комплекти оцінок (окрім тих, які у членів журі) видаються за принципом аукціону – за окрему грошову плату. Мінімальний внесок – 1 гривня. Гроші, отримані з продажу оцінок ідуть у фонд “Поетичного БАТЛУ”.

Довідка:

«Франко.Місія» (19 – 28 липня) постала з об’єднання фестивалів “Fort.Missia” та “Франко Фест”. Окрім насиченої музичної програми, буде потужна літературна складова, якій фестиваль приділяє особливу увагу. Серед письменників-учасників найрізноманітніших проектів будуть Оксана Забужко, Олег Лишега, Василь Голобородько, Василь Герасим’юк, Віктор Неборак, Галина Пагутяк, Володимир Лис, Юрій Прохасько,Євген Михеда, Олена Герасим’юк, Тарас Прохасько, Володимир Єшкілєв, Юрій Винничук, Василь Карп’юк, Лесь Белей, Галина Крук, Юрій Іздрик, Маріанна Кіяновська, Катерина Калитко, Ігор Павлюк, Григорій Семенчук, Юрій Завадський, Мар’яна Савка, Катерина Оніщук та інші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *