Квитки на “Jazz Bez” вже у продажу

На початку зими, 5-14 грудня 2014 р., відбудеться XIV міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez». Фестиваль об’єднає довкола джазу 17 міст України і Польщі та лунатиме у звільнених містах сходу України – Краматорську і Слов’янську. Центром фестивалю є Львів.

У Львові виступить 15 гуртів, де грають музиканти зі США, Німеччини, Данії, Бельгії, Італії, Польщі та України (зокрема з Донецька та Криму). Серед найбільш відомих імен: співачка Мар’яна Садовська, бельгійський саксофоніст Стіва Губен (товариш Чета Бейкера і Біла Фрісела), декан Південної Данської Консерваторії Марк Бернштейн, видатні польські саксофоністи ПетерБарон та Міколай Тшаска, співак грецького походження Йорґос Скольяс, відомий кримськотатарський піаніст Усейн Бекіров, донецький трубач Дмитро Бондарєв , італійський імпровізатор Джіані Ґеббі, барабанщик Ігор Гнидин, саксофоніст Михайло Балог та багато інших майстрів джазу.

А ще 2014 року фестиваль «Jazz Bez», разом з усім джазовим світом, святкує 200-річчя з дня народження легендарного винахідника саксофона Адольфа Сакса. Його постаті буде присвячено 12 концертів у Львові, Києві, Луцьку та Тернополі. Завершиться фестиваль великим концертом до 200-річчя Адольфа Сакса у Львівській опері.

Квитки на «Jazz Bez» продаються:

у касах Львівської Філармонії (вул. Чайковського,7)
касах Львівської Опери (просп. Свободи, 28)
театрі ім. Марії Заньковецької (вул. Лесі Українки,1)
клубі «Picasso» (вул. Зелена,88)
галереї «Дзиґа» (вул. Вірменська,35).

в Інтернеті квитки можна придбати на сайті: http://karabas.com

вартість квитків: від 80 до 250 грн.
знижки 50 % для студентів, пенсіонерів, працівників закладів культури та членів «дзиґівських» клубів (за наявності посвідчення чи клубної картки). Пільга діє тільки до 27 листопада і тільки галереї «Дзиґа» з 10:00 до 19:00.

довідка за тел. (032) 297-56 -12