Десятий «Jazz Bez» надає знижки студентам та працівникам культури

Фестиваль «Jazz Bez» традиційно надає 50% знижки на квитки студентам, працівникам культури, членам «JazzClub.Lviv», етноклубу Набутків та фотоклубу «5х5». Пільгові квитки продаватимуться тільки у галереї «Дзиґа» (вул. Вірменська,35) і тільки до 24 листопада.

Ювілейний десятий «Jazz Bez» проходитиме із 2 по 12 грудня 2010 року. «Транскордонний джазовий марафон» поєднає тринадцять міст України та Польщі: Львів, Харків, Севастополь, Тернопіль, Луцьк, Івано-Франківськ, Рівне, Ужгород, Люблін, Перемишль, Санок, Новиці, Сенково. Львів, як і завжди, залишатиметься ідейним центром фестивалю.

Програма десятого фестивалю «Jazz Bez» поєднуватиме формати концертів у великих залах та клубних виступів. Концерти у Львові відбуватимуться у Львівській Філармонії, клубі «Picasso» та «ДжазКлубі.Львів».

Упродовж десяти днів для львів’ян гратиме близько сотні майстрів джазу із Польщі, Росії, Грузії, Литви, Португалії, Аргентини, Канади, Вірменії, Нідерландів, Швейцарії та України.

Вартість квитків на концерти «Jazz Bez» від 50 грн. Квитки продаватимуться у галереї «Дзиґа» (Вірменська, 35) та касах Львівської Філармонії (Чайковського, 7). Також можна буде придбати квитки на сайті www.kvytky.ua.

Довідка:

“Jazz Bez” – один із найвідоміших та найбільш тривалих джазових фестивалів нашої країни, котрому не тільки до змоги успішно прожити 10 років, але й вдається кожного разу збільшувати аудиторію, запрошувати титулованих виконавців з цілого світу та приєднувати до джазового руху нові міста.

Родзинкою фестивалю є поєднання максимальної кількості джазових стилів (swing, fusion, bebop, jazz rock, funk, cool, free jazz…) та імпровізаційної музики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *