Мистецька майстерня «Драбина» оголошує конкурс п’єс «Драма.UA»

конкурс п’єс «Драма.UA»
конкурс п’єс «Драма.UA»

Мистецька майстерня «Драбина» оголошує конкурс п’єс «Драма.UA». Кінцевий термін зголошення: 25 травня 2011 року.

Сучасні умови розвитку театрального мистецтва в Україні вимагають привернення уваги не лише до функціонування театрів, режисури, акторського мистецтва, а й до україномовної драматургії. Дуже важливим для українського театру є розвиток сучасного драматичного твору, підтримка молодих акторів, які б змогли у своїх роботах поєднати нові тенденції із українською традицією. Популяризація української драматургії передбачає можливість надання поштовху для розвитку українського театрального життя та культури, надання їм нових сил та ідей.

Конкурс «Драма.UA» передбачає залучення молодих авторів-драматургів до фестивалю аматорського театрального мистецтва, надання можливості реалізації молодим талантам та ідеям за посередництвом драматургії, публікацію найкращих творів та ознайомлення із ними української громадськості.

Мета конкурсу – популяризація сучасної української драматургії серед молоді та українського суспільства, підтримка молодих драматургів та сучасної драматичної творчості, сприяння просуванню актуальної української драматургії на театральні підмостки і в літературні видання.

Положення про конкурс авторських драматичних творів «Драма.UA» на сайті http://www.drabyna.org/drama/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *