Відкриття Вищої школи драматичного мистецтва у м. Львові

Вища школа драматичного мистецтва – новий проект створений для навчання та розвитку усіх бажаючих долучитися до однієї з найдавніших сфер мистецької діяльності та творити власний світ театру.

Програма створена для зацікавлених драматичним мистецтвом, хто не має можливості навчатися академічно. Головна увага приділяється практичній роботі з постановки етюдів, сценічних читань, вистав тощо.

Навчальна програма розрахована на 4 місяці. Заняття відбуватимуться 2 рази на тиждень. Навчання проводиться у вечірній час. Місце проведення занять – Порохова вежа.

Раз на місяць в рамках проекту проводитимуться публічні майстер-класи від провідних сучасних театральних діячів.

Основною метою школи є постановочна робота, а також розвиток фізичних та творчих здібностей, засвоєння основних навичок акторської майстерності та режисури театру, вивчення історії театральної справи, подолання внутрішніх конфліктів, затисків у системі «актор-глядач», реалізація творчого потенціалу.

Основними навчальними дисциплінами курсу є:

– майстерність актора
– сценічна мова
– сценічний рух
– ритміка
– пантоміма
– пластика
– історія та теорія театру

По закінченню навчання студенти отримують сертифікат про проходження курсу та професійне портфоліо. Окрім, кращі студенти потраплятимуть у склад трупи театру при Вищій школі драматичного мистецтва – «Теарт», який і формуватиметься на базі цієї школи.

У театрі при Вищій школі драматичного мистецтва відбуватимуться постановки, як класичної, так і сучасної та молодої драматургії, що сприятиме саморозвитку молодих драматургів, режисерів і акторів.

ПП «Вища школа драматичного мистецтва»
Керівник проекту – Ольга Любарова
http://vk.com/teartr
teart@lviv.pro
teart.lviv.pro