Спеціальні гості 9-го Lviv Fashion Week – On Aura Tout Vu / Haute Couture Paris

Дизайнери On Aura Tout Vu вперше відвідають Україну з колекцією Haute Couture весна/літо 2012, прем’єра якої відбулася в січні на Тижні Високої Моди в Парижі.

On Aura Tout Vu був заснований у 1995. На початку своєї історії дизайнери On Aura Tout Vu створювали аксесуари для багатьох Домів Haute Couture, зокрема для Christian Dior, Christian Lacroix, Givenchy, і брендів ready-to-wear, таких як Yves Saint Laurent, Guy Laroche, Paco Rabanne, Nina Ricci, Rochas, John Galliano – перед тим, як започаткувати власні колекції ready-to-wear, Haute Couture, аксесуарів і парфумерії. У 2002 бренд представив першу колекцію Haute Couture і з цього часу є запрошеним членом Французької Федерації Моди і постійним учасником Haute Couture Paris Fashion Week, представляє колекції на Тижнях Моди в різних країнах (Марокко, Грузія, Польща, Кіпр). On Aura Tout Vu має чимало прихильників, серед яких і Lady Gaga, яку неодноразово помічали у вбранні та аксесуарах бренду.

Для On Aura Tout Vu працюють дизайнери Yassen Samouilov і Livia Stoianova. Їх колекції – яскраві і динамічні, креативні та енергійні, а покази завжди незабутні, театральні, з чітко продуманими до найменших деталей дефіле, музикою та декором.

«Вогняна» колекція весна/літо 2012, прем’єрний показ якої пройшов в січні на Haute Couture Paris Fashion Week, отримала багато схвальних відгуків від критиків. Саме вона буде представлена Lviv Fashion Week 1 квітня о 21.00