У Львові проходитиме VII сезон Lviv Fashion Week

З 30 березня по 3 квітня 2011 р. у Львові проходитиме VII сезон Lviv Fashion Week. Впродовж п’яти днів провідні дизайнери та молоді перспективні модельєри з України, Польщі, Франції, Туреччини продемонструють нові колекції сезону осінь/зима 2011.12.

В розкладі покази Ksenia Serbin, GOLDA Vynogradska, Zinaida Likhachova, KAMENSKAYAKONONOVA, OKSANA MUKHA, CHRISTOPHE GUILLARMÉ, ROKSOLANA BOGUTSKA та ін. (1-3 квітня, Виставковий центр Shuvar-Expo).

Вперше на Lviv Fashion Week буде продемонстрована колекція одягу Haute Couture. Французький дизайнер CHRISTOPHE JOSSE представить у Львові колекцію легких, світлих, надзвичайно жіночних суконь весна/літо 2011, прем’єра якої відбулася в січні на Тижні Високої моди в Парижі. CHRISTOPHE JOSSE, чиє ім’я стало синонімом елегантності, делікатності і вишуканої колористики, входить до постійного складу Chambre Syndicale de la Haute Couture Française (Палати Високої моди), що надає дизайнеру статусу Haute Couture.

Почесним гостем VII сезону Lviv Fashion Week стане Donald Potard – засновник і колишній президент компаній Jean-Paul Gaultier Group, Jean-Paul Gaultier S.A. і Jean-Charles de Castelbajac S.A., член Правління Festival d’Hyères для молодих модельєрів з 1999, член журі Institut Français de la Mode (Французького інституту моди) з 2001, Президент Chambre Syndicale du Prêt-à-Porter des Couturiers et des Créateurs de mode (Палати Prêt-a-Porte) з 1995 по 1999, член правління Палати з 1995 по 2005, Лицар Національного ордену Франції за заслуги і Лицар Ордену почесного легіону, засновник і президент Agent de Luxe SARL – компанії, що спеціалізується на консалтингу основних модних брендів та інституцій.

Перелік запрошених міжнародних гостей Lviv Fashion Week доповнять французький дизайнер CHRISTOPHE GUILLARMÉ і Marcellous L.Jones, засновник та головний редактор TheFashionInsider.com (Франція). CHRISTOPHE GUILLARMÉ представить у Львові колекцію prêt-a-porte осінь/зима 2011.12, прем’єра якої відбулася в березні на Paris Fashion Week.

Львівський Тиждень Моди підтримує проекти, спрямовані на розвиток молодих дизайнерів. 30 березня Lviv Fashion Week стартує показами колекцій Lviv EURO2012 Fashion Day, присвячених міжнародному турніру УЄФА ЄВРО 2012™. Основною подією Lviv EURO2012 Fashion Day стане конкурс на кращу колекцію одягу в стилі УЄФА ЄВРО 2012™, учасниками якого є молоді дизайнери з України та Польщі. Кращі колекції на футбольну тематику будуть відзначені нагородами, гран-прі – грошова премія у розмірі 10000 грн.

Lviv Fashion Week продовжує проект ЛНАМ-fashion, орієнтований на допомогу молодим дизайнерам, студентам і випускникам Львівської національної академії мистецтв. Покази найбільш креативних колекцій студентів факультету дизайну ЛНАМ відбуватимуться 31 березня в ТГ Опера Пасаж.

З приємністю анонсуємо нову колекцію ROKSOLANA BOGUTSKA, яка після невеликої перерви повертається в рамки Львівського Тижня Моди. Дефіле ROKSOLANA BOGUTSKA завершить Lviv Fashion Week.

30 березня – 3 квітня на Lviv Fashion Week очікується близько 12 000 відвідувачів. Це одна із найбільш масштабних модних подій в Східній Європі, формат якої передбачає щоденні покази колекцій одягу класу prêt-à-porter та prêt-à-porter de luxe, паралельне представлення колекцій дизайнерів в шоурумах, проведення арт-акцій, художніх, ювелірних та фото-виставок.

Шоурум Lviv Fashion Week цього сезону буде працювати в Леополіс холі (4 пов. ТГ Опера Пасаж, пр.Свободи 27) понад тиждень – з 30 березня по 6 квітня. Дизайнери представлять для огляду і продажу одяг, сумки, взуття, прикраси та інші модні додатки. Вхід до шоуруму вільний, не вимагає запрошень і акредитації.

Офіційне відкриття Львівського Тижня Моди, щоденні fashion-вечірки і Afterparty Lviv Fashion Week проходитимуть в приміщенні клубу RAFINAD PEOPLE, Офіційного партнера Lviv Fashion Week.

Програма показів Lviv Fashion Week – Осінь-Зима 2011-12 (Autumn – Winter 2011-12)

показів Lviv Fashion Week – Осінь-Зима 2011-12 (Autumn – Winter 2011-12)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *