Перший чвертьфінал Галицької ліги КВН 2011. Фото

22 травня у кінотеатрі ім. О.Довженка відбулася перша гра сезону – перший чвертьфінал Галицької ліги КВН 2011. Географія Галицької ліги цього разу розширилась, і окрім традиційного Львова приєдналися Закарпаття,Тернопіль, Острог, Рівне, Чернівці, Луцьк.

В двох конкурсах (фрістайл та розминка) змагалися команди VIP (Тернопіль) , Basta (Львів), Хватило не фантазії (Збірна Мукачево), І так далі (Збірна Острога), Вікенд (Тернопіль), Joker (Львів), Автостопом до Огайо (Чернівці), Лідери прокату (Луцьк), Такі Прості (Львів), Т.Б.П.Ч. (Рівне) та Takato (Львів).

Перший чвертьфінал Галицької ліги КВН 2011
Перший чвертьфінал Галицької ліги КВН 2011

Незважаючи на очевидних фаворитів (вони ж і “старожили” галицької Ліги) тернопільську “VIP” та львівську “Basta” справжнім відкриття стала команда з Острога “І так далі”. Дещо розчарувала досить перспективна і неординарна (в плані гумору) команда Takato, яка значно сильніше дивилася на грі ліги “Європа” (можливо саме на цю лігу команда поставила ставку в сезоні), але хотілося б, щоб команди які грають у двох лігах принаймні не гра в гру використовували ті ж самі жарти. Новизни грі додав вже призабутий львів’янами закарпатський гумор від команди Хватило не фантазії. Хлопці справді хотіли показати все на що здатні.

Як наслідок команди, які показали більш-менш рівну гру в двох конкурсах і здобули місце в наступному колі.

Результати гри:

VIP (Тернопіль) – 13.8
Basta (Львів) – 13.0
Хватило не фантазії (Збірна Мукачево) – 12.8
І так далі (Збірна Острога) – 12.6
Вікенд (Тернопіль) – 12.4
Joker (Львів) – 12.2
Автостопом до Огайо (Чернівці) – 12.2

Лідери прокату (Луцьк) – 11.4
Такі Прості (Львів) – 11.2
Т.Б.П.Ч. (Рівне) – 11.0
Takato (Львів) – 10.6

Другий чвертьфінал відбудеться 5 червня де гратимуть : Аварія (Рівне) , БезНа (Вінниця) , Валєра (Львів) , Волиняки (Володимир-Волинський) , Емансіпе (Луцьк) , ЗакомПО100ваНІ (Львів)  , Мак (Тернопіль) , Найс (Львів) , Оптом дешевше (Тернопіль) , Чорнобровці (Дубно), Троє (Львів).

Фото:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *