У Львові пройшов сьомий Lviv Fashion Week. Фоторепортаж

З 30 березня по 3 квітня, у Львові пройшов сьомий сезон Lviv Fashion Week осінь/зима 2011-2012. Гостями цьогорічного показу стали Роксолана Богуцька та спеціальний гість із Франції CHRISTOPHE  GUILLARME.

Цьогорічна колекція Роксолани Богуцької навіяна тенденціями другої половини ХХ ст. Х – подібний силует надає моделям жіночності, велика кількість аксесуарів – елегантності та епатажу водночас. Колекції CHRISTOPHE GUILLARME захоплюють графікою чорного і білого, а кольорові акценти шокуючої фуксії і помадно – червоного пожвавлюють загальну палітру сливового, перламутрово – сірого та домінуючого чорного.

Любава Тарадай у своїй колекцяї надала особливу увагу класичному стилу, чорному кольору та лаконічним силуетам. Назва колекції “Оксамитова ніч” говорить сама за себе.

Mirabelle Supur представила публіці колекцію “Калейдоскоп Часу”, родзинкою якої стало використання великої кількості різнокольорових гудзиків. Вони асоціюються з старими аналоговими годинниками, через які можна зазирнути в минуле. Основною концепцією колекції стало поєднання часу та моди.

Нова колекція Ксенії Сербін створена в стилі “Ledi Boss”. Дизайнер прагнула передати образ сильної, вольової, владної та самодостатноьї жінки сучасності, яка водночас зваблива і сексуальна. Родзинкою колекції є декоративне оздоблення шкіри ручним тисненням та вишивкою.

Ольга De NoGGa представила першу колекцію чоловічого одягу під назвою “RiDer”. Колекція призначена для сучасного чоловіка, незалженого, сміливого, самодостатнього та впевненого у собі. В колекції домінують якісні натуральні тканини (вовна, оксамит, батист) у поєднанні з природною спокійною гамою кольорів.

Фото Lviv Fashion Week осінь/зима 2011-2012 :

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *