У Львові вийшов «Співаник Студентського братства з акордами»

Львів знову підтвердив неофійний статус культурної столиці України: «Співаник Студентського братства з акордами» є доповненим і вдосконаленим виданням збірки, опублікованої у 2009 році. До нового «Співаника» увійшло 226 творів, серед яких авторські та найкращі зразки народних, повстанських, пластових і власне студентських пісень.

Презентація «Співаника» відбудеться 9 квітня 2011 р. у Будинку архітекторів (м. Львів, вул. Підвальна, 4; Порохова вежа, 3-ій поверх).

Пісні зі «Співаника» представлять братські виконавці, а також гурти “Три в одному”, “Дивні”, “Vox Populi” та фольк-рок оркестр “Тарасова ніч”, які готують невеличкий сюрприз.

Новий “Співаник Студентського братства” є дуже зручним у користуванні, пісні займають одну або дві сторінки(розгортку), у ньому легко знайти потбрібну пісню завдяки алфавітному покажчику з можливими варіантами назв пісень, гітарні акорди є практично до всіх пісень, а також є схема акордів для шестиструнної гітари і таблиця тональностей, щоб навіть початківці мали змогу розібратись із цим. “Співаник” зроблений у форматі записника, тож під кожною піснею можна записати людину, з якою вона асоціюється, також на прикінці книжки є розділ “Щось своє”, де кожен може записувати власні пісні і не тільки :) “Співаник” чудово підходить для фестивалів та різноманітних подорожей, оскільки має шите кріплення та захисне покриття обкладинки.

Отож, якшо ви любите подорожувати, сидіти коло ватри та співати якісні українські пісні то «Співаник» саме для вас!

Фото з презентації:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *