AIESEC у Львові закінчує набір нових учасників

Літо добігає до кінця, але це не означає, що з ним закінчуються нові враження та знайомства! Найбільша у світі молодіжна організація набирає нових учасників! Поспішай, бо до кінця набору залишились лічені дні.

AIESEC – це твій шанс стати лідером. Що ти отримаєш від участі в організації? По-перше, розвинеш в собі багато якостей, які приваблюють сучасних роботодавців. А саме: навички роботи в команді, лідерство, знання англійської мови, тайм-менеджмент, проектна діяльність, співпраця з партнерами, маркетинг… І на цьому список не вичерпаний! По-друге, отримаєш досвід, якого немає у більшості випускників університетів. Адже не кожен студент може сказати, що організовував міжнародний проект. По-третє, перебуватимеш у вирі подій, постійно розвиватимешся за допомогою тренінгів та майстер-класів. По-четверте, знайдеш друзів з усього світу! Це неймовірне задоволення спілкуватись зі студентами інших країн, переймати їх досвід, знання. Та багато-багато іншого, про що дізнаєшся вже у організації.

АЙСЕКери – це цілеспрямовані люди, які знають чого хочуть від життя та як це реалізувати. Ми – такі ж студенти, як і ти, постійно навчаємось новому, руйнуємо стереотипи та реалізовуємо йдемо за мріями. І будемо безмежно раді бачити тебе у нашій дружній команді!

Все, що від тебе потрібно – мотивація розвиватись та бажання змінювати світ на краще. Знання англійської необов’язкове, але за бажання можеш покращити її рівень, бо організація надає безліч можливостей для спілкування іноземною з представниками інших держав. Приєднуйся – та отримуй безцінний досвід діяльності в сфері проектного менеджменту, маркетингу, співпраці з партнерами та багато іншого!

Реєструйся, щоб стати учасником програми Global Leader: https://podio.com/webforms/8802100/651638