Студія Маркіяна Дрібнюка випустила CD із творами 130-річного Людкевича

До 130-річчя від дня народження видатного галицького композитора Станіслава Людкевича (1879–1979) львівська студія звукозапису MD видала тисячним накладом компакт-диск із творами ювіляра.

Звукозапис альбому було здійснено в концертному залі ім. С. Людкевича 28-30 листопада 2008 року. Продюсером проекту, частково підтриманого у фінансовому плані на суму 20 тис. грн управлінням культури і туризму Львівської облдержадміністрації, виступив директор Львівської обласної філармонії Володимир Сивохіп.

До CD увійшли записи двох симфонічних поем «Пісня юнаків. Рондо» та «Подвиг», а також є концерту для фортепіано з оркестром fismoll у виконанні піаністки Оксани Рапіти та Академічного симфонічного оркестру Львівської філармонії під керуванням диригента Айдара Торибаєва. Буклет до CD містить фото молодого Станіслава Людкевича, статтю про нього доктора мистецтвознавства, академіка Академії мистецтв України, професора Стефанії Павлишин, та довідку про виконавців – академічний симфонічний оркестр Львівської філармонії, Оксану Рапіту та Айдара Торибаєва разом із їхніми світлинами

джерело: ЗІК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *