28 листопада, Тортуга, ILOVEYOUBABY (Швеція, electroclash)

28 листопада, Тортуга,  ILOVEYOUBABY (Швеція, electroclash) До свого дня народження клуб Тортуга (вул. Пулюя 29) презентує актуальну європейську музику. У п’ятницю 28 листопада до “піратської шхуни” завітає з концертом шведська електроклеш формація I LOVE YOU BABY.

I Love You Baby – це якісна електронна музика натхненна такими іменами як: New Order, Kraftwerk, Patti Smith, Lou Reed та Le Tigre.
Свій саунд шведські електронщики витримали туром по іспанських сквотах, де невимушена атмосфера навчила їх справжнього відчуття свободи у своїх музичних експериментах. Повернувшись до Швеції «I LOVE YOU BABY» видали два альбоми «Mondegreen» та «Grand Pop 1977». Це дозволило їм міцно заявити про себе на скандинавській сцені. Їх інтелігентна музика захоплює своєю відкритістю та безпосередністю і наштовхує на асоціації з такими майстрами жанру як: The Knife, Zeitgeist, Ladytron

На сьогоднішній день група активно гастролює світом. Їх музику чудово знають у Західній Європі та Америці. Наприкінці 2007 року з ними познайомився і Львів. Концерт видався таким вдалим, що музиканти вирішили не випускати нагоду завітати сюди знову.

Окрім концерту гостей з Швеції програма святкування річниці клубу буде насиченою цікавинками до самого ранку.

Детальнішу інформацію про гурт можна знайти на сторінках: http://www.myspace.com/iloveyoubabyofficial

http://www.iloveyoubaby.se

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *