Найбільший рейв за всю історію Львова

 Львівський техно-фестиваль FREAKSEIGHT SESSION

FREAKSEIGHT SESSION (Official MayDay pre party)

8 листопада 2008 року у виставковому центрі «Лемберг» відбудеться неординарна та довгоочікувана подія – Львівський техно-фестиваль FREAKSEIGHT SESSION. У Львові ще жодного разу не опинялися на одному танцполі найвідоміші діджеї з чотирьох країн Євросоюзу – Швеції, Німеччини, Бельгії та Польщі, а також найкращі представники України. Але саме на FREAKSEIGHT SESSION вони будуть там, аби зібрати найбільшу кількість клаберів з усієї України під дахом виставкового центру Лемберг.

Новий формат розваги – FreaksEight session

Нове місце – найбільший танцпол Львова – ВЦ «Лемберг»

Нова музика – техно – мінімал

Нові ді-джеї – Xenia Beliayeva, Zoo Brazil, Don Santos, Jack Creed, DJ Mays, DJ Spartaque, DJ Veronika, DJ Evol, Dj MaGooch, Puncher….та багато інших.

Нові люди – клабери з Києва, Чернівців , Івано-Франківська, Тернополя, Хмельницького, Одеси , Луцька, Рівного та ЛЬВОВА!

На площі понад 5 тисяч квадратних метрів ( найбільша площа, яку будь-коли орендували у Лемберзі, та й у Західній Україні загалом) зберуться 4 – 5 тисяч клаберів віком від 18 до 35 років. Організатори забезпечать насучасні

шу систему безпеки – автономну систему пожежогасіння, понад 30 осіб професійної охорони «Аутпост» та карети швидкої допомоги. Окрім того, для послуг відвідувачів – різноманітні заклади харчування, великий гардероб та три барні стійки з різними напоями. Технічне забезпечення Львівського техно-рейву- найвищого рівня (робоча потужність звуку- понад 50 кВт, світло – 40 кВт).

На сцені будуть розміщенні три екрани (3х4м) для візуальних ефектів та VJ-ing.

Серед усіх ді-джеїв, які виступлять на рейві, найвідоміший та найочікуваніший цілою армією українських шанувальників- ді-джей Zoo Brazil (Джон Андерссон). Творити електронну музику почав з 2002 року, проте одразу дав всім зрозуміти – діджей Zoo Brazil – талановитий, цікавий та неординарний. У своїх міксах ді-джей «змішує» електро-хаус, рок музику 80-х, техно, мінімал. Усі його роботи – хіти, які звучать на кращих світових танцполах. Два роки тому англійські музичні журнали в один голос заявили – Zoo Brazil – це найкраще, що є в танцювальній музиці насьогодні . Саме через те, що Джон Андерссон – професіонал у своїй справі, поп-діва Кайлі Міноуг запропонувала йому попрацювати над її новим альбомом. Саме цей ді-джей завдяки своїм міксам може зацікавити і тих людей, які «далекі» від клубної культури та електронної музики.

Львівський техно фестиваль FREAKSEIGHT SESSION – це можливість почути у нашому місті найвідоміших ді-джеїв, що задають музичний тон у Європі , яких радо чекають усі світові клуби !

Xenia Beliayeva (Hamburg, Germany)
Zoo Brazil (Stockholm, Sweeden)
Don Santos (Brusseles,Belgium)
Jack Creed (Warzaw,Poland)
DJ Mays (Odessa)
DJ Spartaque

Саме завдяки цим іменам зароджується музична мода та формується музичний смак слухача.. Стань частиною історії львівського рейв-руху, будь на витоках рейв – культури у Львові та відірвись на мега-танцполі з клаберами усієї України!

Час проведення – з 21.00 до 6.00
Вхід: 90грн
З флаєром: 70грн
Віп-зона: 200грн

Флаєри можна знайти в музичних магазинах “Меломан”, “Аудіо та Відео”, “Музичний Шок”, “Муз Центр”,кафе “Хіт”, “Пункт”, “Картопляна Хата”, “Позитив”інтернет-кафе “Чорна Медея”.

Учасники прес – конференції:
Андрій Lemberg – організатор, директор LembergPromoGroup
Олександр Лелях – регіональний директор компанії Coca-Cola
Євгеній Пасєка – комерційний директор МВЦ « Лемберг»
MC Mitik – учасник заходу
Контактний телефон: 80971370586 Оля Швед

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *