Джамала зняла у Львові новий кліп

Джамала
Джамала

Днями у Львові відбулися зйомки нового відео кліпу Джамали на пісню Find Me з дебютного альбому For Every Heart. Режисером даного відео виступив молодий американський документаліст Джон Ікс Керрі, відомий своїми роботами для каналу Disney-ABC, а також вдалими рекламними роликами для Google та Firefox.

Зйомки тривали протягом трьох днів. В основі сюжету – романтична історія, що за словами режисера, своїм настроєм дуже близька до кінострічки Софії Капполи «Труднощі перекладу». Джамала, в сою чергу, зауважила, що для неї це швидше міні-фільм, а ніж музичне відео.

кліп Find Me
кліп Find Me

В цьому відео вперше серед кліпів Джамали з’являться герой-чоловік. Роль обранця співачки зіграв актор Київського театру ім. Лесі Українки – Валерій Величко. Зйомки провадились у Львівській опері, Будинку вчених, Історичному музеї, на Площі Ринок і навіть на Марсовому полі.

Джамала у Львові
Джамала у Львові

В ефірі музичних каналів новий кліп Джамали з’явиться наприкінці осені. В той же час Джамала розпочне турне по найбільших містах України.

кліп Джамали Find Me
кліп Джамали Find Me

Знаковим є те – що концертний тур співачки розпочнеться феєричним концертом на сцені Львівської Опери 15 листопада. Також дебютний альбом буде представлений ще в 5 містах України – Харкові, Дніпропетровську, Запоріжжі. Сімферополі та Севастополі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *