Клан KARPARATION виявився мафією?

Продюсерський центр KARPARATION зібрав друзів на першу відкриту зіркову гру «Мафія». Унікальна для Львова вечірка в ганстерському стилі об’єднала за одним столом багатьох селебретіс та впливових людей нашого міста. Зокрема, на вечірку завітали співачка та продюсер Наталка Карпа, група «Шоколадка», група «Glamour», співачка Мія, арт-балет «Gledis», співачка Зоряна, Maximus та соліст Львівської Опери Петро Радейко. Окрім представників шоу-бізнесу мафією, шерифом та мирними жителями були: головний редактор газети «Високий Замок» Наталія Балюк з дочкою Юлею, директор телеканалу НТА Віталій Білень, співвласник аквапарку «Пляж» Андріян Гутник, головний редактор журналу «STYLEBOOM» Емілія Худа, ді-джей радіо «Львівська Хвиля» Андрій Великий, телеведуча Оксана Гнатишин та інші.

Під час MAFIA PARTY відбулось 3 зіркові гри, в кожній з них вирували шалені емоції, адже ніхто не хотів програвати: ні мафія, яка намагалась усілякими способами відвести підозри від себе, ні мирні жителі, які хотіли врятувати місто. Врешті-решт, 2 перемоги за мирними жителями і 1 перемога за мафією. Далі буде… Усі запрошені гості мали можливість не лише зіграти в Мафію, але й отримати подарунок. В розпалі вечірки відбувся розіграш трьох абонементів від аквапарку «Пляж».

Наталка Карпа: «Продюсерський центр KARPARATION позаочі називають кланом через те, що ми завжди один за всіх і всі за одного, як сім’я. Тому дух цієї гри нам дуже близький! Плюс – в офісі ми часто граємо в мафію. Це логічна, пристрасна і цікава гра, під час якої гравці проявляють свої найнесподіваніші риси характеру. Разом з клубом «Rafinad People» ми вирішили зробити відкриті ігри у форматі MAFIA PARTY, на які запросили своїх друзів. Це була перша гра, але всі чекають продовження! Крім того, багато хто просто не зміг приїхати сьогодні. Тому, чекайте, скоро повторимо!»

www.karparation.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *