Наталка Карпа, Мія і Ляля з групи Шоколадка зізнались, що вірять в казки

Співачка Наталка Карпа, Мія та Ляля з групи «Шоколадка» взяли участь у фестивалі дитячого читання “Форум видавців – дітям”. Дівчата вирішили втрьох прочитати діткам історію про мрію, яка здійснилась завдяки командній роботі.

Наталка Карпа: «За будь-якою перемогою завжди стоїть команда людей. Навіть цієї команди і не видно. Саме тому ми вирішили читати казку втрьох. Так цікавіше і правдивіше. Адже ми також одна команда – команда продюсерського центру «KARPARATION».

Мія: «Ще з дитинства я дуже багато читаю: класику, сучасну українську прозу, бестселери. Можу надовго забути про телевізор і комп’ютер, але книжки завжди в мене були поза конкуренцією. Особливо класні фрази і цитати виписую у спеціальний блокнот. Їх в мене вже назбиралось більше тисячі.»

Ляля, група «Шоколадка»: «А я нещодавно відкрила для себе аудіо книги, які завантажую в Ipod і слухаю, коли ми їздимо на концерт в інші міста. Також часто знаходжу цікаві мені книжки в Інтернеті. Нові технології – це великий плюс і неймовірна зручність!»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *