Наталку Карпу взяв у заручники фан-маніяк

ШОК! Добре, що все вже позаду! Але зовсім нещодавно, коли співачка Наталка Карпа приїхала в заміський комплекс, щоб відпочити від напруженого графіку концертів – вона навіть не підозрювала, що її чекає не релакс, а справжнісінький жах. Фан, який деякий час діставав співачку надокучливими дзвінками серед ночі, надсилав сотні повідомлень через соціальні мережі таки втілив у життя свої погрози. Добре, що в момент нападу, Наталка якраз говорила по телефону. Завдяки цьому її друзям вдалось почути крик про допомогу.

Коли вони приїхали в заміський комплекс, то побачили страшну картину – Наталка лежала прикута до ліжка, на стінах кімнати були розвішані її фото, статті про неї, а поруч з нею сидів маніяк з ножем в руках… І, зовсім несподівано, в куті кімнати стояла знімальна група, яка все записувала на камеру.

Як вияснилось, співак і друг Наталки Карпи – Захар запропонував їй стати головною героїнею його нового кліпу «Фінальні титри». Зйомки одразу планувалися досить екстремальними. Навіть почувши, через що їй доведеться пройти, Наталка від своєї ролі не відмовилась. Висновок, кримінальні акценти і несподівані смішні повороти в сюжеті зробили відео цікавим та позитивним. А фан-маніяк в житті виявився добрим і зовсім нестрашним. Наталка Карпа попрощалась із своїми новими туфлями, весь день була зв’язаною, а її друзів треба було заспокоювати заспокійливим! Але це все нічого – головне, щоб відео сподобалось! Вже з вересня дивіться на ТВ та в мережі Інтернет! Не пропустіть!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *