Андріана зняла п’ятий кліп – на пісню Love Show

Львівська зірка поп-музики Андріана зняла п’ятий кліп – на пісню Love Show.

«Українська Мадонна» у кадрі постане в амплуа самовпевненої дівчини, яка знущається з сильної половини людства. Кліп зняли за дві доби.

Частину зйомок провели у клубі Fenomen. Ніяких особливих кадрів – імітація дискотеки з використанням диму та конфеті. А от відвертий костюм співачки (міні-шорти, топ і піджак) вирізнявся на тлі масовки. Все інше – 3D графіка. Продюсер і чоловік співачки Володимир Водвуд прохопився про нічне місто та хмарочоси, але режисер своєї ідеї поки що не озвучує…

– Сценічний образ Андріани – це маска, – розповів  Володимир Водвуд. – Насправді вона любляча дружина і прекрасна мама. Але в українському шоу-бізі «білі і пухнасті» не потрібні. Лише пробивні досягають чогось. У наших планах – позмагатися за участь в «Євробаченні» 2012 року, проте час та фінансові можливості покажуть. Світова криза відбилася і на нашій кишені… На цей кліп потратимо близько 10 тисяч доларів.

Love Show – енергійна танцювальна мелодія. Що ж змусило співачку змінити свій ліричний стиль?

– Український шоу-бізнес, – відповідає Андріана, – це океан, в якому самі акули, і якщо будеш маленькою рибкою, тебе з’їдять. Колись я справді була скромною і наївною, а зараз мене називають найскандальнішою співачкою Львова – тільки тому, що говорю правду в обличчя.

Анна СВЕНТАХ, “Високий Замок”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *