Наталка Карпа та Ірена Карпа презентували спільну пісню

11 травня у Львові під час всеукраїнського туру гурту «Qarpa» сталась історична подія в українському шоу-бізнесі – відбувся дует популярної поп-співачки Наталки Карпи і не менш популярної фронтвумен рок-гурту «Qarpa», письменниці Ірени Карпи.

Ще зовсім нещодавно важко навіть було уявити на одній сцені цих двох протилежностей, але, завдяки ініціативі організаторів львівського концерту рок-групи, фани обох учасниць скандального дуету змогли на власні очі побачити та почути їхню спільну роботу.

Наталка Карпа та Ірена Карпа заспівали разом спочатку відому пісню групи «Qarpa» – «Очі», ну а потім англомовну композицію – «Don’t Turn», написану Іреною спеціально для дуету.

Історичний дует відбувся!
Історичний дует відбувся!

Наталка Карпа: «По-перше, мені було просто цікаво познайомитися з людиною, завдяки якій мене 50 раз вітали із одруженням і ще 100 – с народженням донечки. Пам’ятаю, я тоді говорила щось типу «ні, ні, це Ірена Карпа вийшла заміж, народила доньку…», а після так разу 25-того, я просто починала дякувати.

По-друге, я отримала стільки кайфу на сцені! Це навіть важко передати словами! Як на мене, експеримент вдався на всі 200%!»

Ірена Карпа: «Все вийшло крутіше, ніж я собі уявляла. Навіть пішли чутки, що ми двоюрідні сестри і просто це приховуємо! Всі запитують – запишемо ми спільний трек чи ні. Приємно, що радіостанції вже готові його запустити в ротацію. Також трапилась зі мною комічна ситуація в наступному місті мого туру. На концерт прийшли дві тьотки, купили квитки, диски, при цьому сказали, що ніколи не чули моїх пісень, а скачали з інтернету «В саду гуляла», їм сподобалось, тому й прийшли)))) То нічого, що це пісня Наталки)».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *