Павло Табаков презентував альбом „Ти підпалила рай”

«У рік – по альбому», – таку сміливу заяву зробив голосистий переможець телепроекту «Шанс» співак Павло Табаков на презентації свого нового компакт-диску «Ти підпалила рай». І артист «виконує план»: це вже третій його альбом (наприкінці 2007-го Табаков випустив дебютну збірку «Тільки ти моя», а під завісу 2008-го – диск колядок «Різдво для двох»). «Я задоволений якістю нового альбому, – зізнається співак. – Вклав у нього багато праці. Сам виступив продюсером, тож компакт вийшов таким, яким я хотів бачити його в ідеалі – якісним за звучанням і глибоким за змістом».

 Привітати Павла Табакова із виходом новинки у святково прибраний ресторан львівського «Гранд Готелю» завітали зірки шоу-бізнесу: співачки Наталка Карпа, Олена Корнєєва, Олеся Киричук, Андріана, Людмила Ясінська, дівоча група «Гламур», чоловічий октет «Орфей», шоумен Доцик… Відома поетеса Мар’яна Савка (власне, її вірш «Ти підпалила рай» і дав назву альбому Табакова) прийшла попід ручку зі своїм чоловіком – гітаристом гурту «Мертвий півень» Юрком Чопиком. Завітали на презентацію також батьки Павла. Був серед гостей і відомий львівський бізнесмен – генеральний директор компанії «Берта» Олександр Бережанський, який виступив меценатом першого тиражу нового альбому Табакова. «Таких талановитих і здібних музикантів треба підтримувати», – сказав він.   

На презентації нового альбому Павло Табаков презентував публіці і свій новий ексклюзивний рояль. Білий «портативний» музичний інструмент на замовлення співака виготовив львівський майстер Олександр Патієвич. Виконавець давно мріяв про такий оригінальний рояль, який він міг би возити із собою у власному авто, їдучи на гастролі. 

До збірки «Ти підпалила рай» увійшло 11 пісень – різних за стилем, та схожих за настроєм: Павло Табаков залишаться вірним своєму лірично-романтичному амплуа. Та хоча альбом вийшов песимістичним (пісні «На краю», «Самота», «Все залиши як є», «Переплетені долі», «Відлітай», «Ти підпалила рай»), співак наголошує: «Це просто збіг обставин – такі вже авторські композиіції потрапили одночасно до мого репертуару». Матеріал до збірки писався протягом трьох останніх років. Музику до трьох пісень – «Янголя», «Шоколадний шок» та «Переплетені долі» – написав сам Табаков. Дві композиції – авторства легендарного українського композитора Володимира Івасюка. Щоправда, у Табакова «Народження дня» і «Шумить пшениця як Дунай» зазвучали по-новому: перша пісня – у стилі арт-рок (на кшталт раннього Стінга), а друга – у фанковому аранжуванні. Композиція «Ти підпалила рай» взагалі зроблена у роковому стилі. Специфічна пісня «Шоколадний шок» – весела й запальна, вона уже встигла стати хітом літа-2009. Увійшла до нового альбому Табакова також одна англомовна лірична композиція – I’ll be with you. А також один дует – зі співачкою Софією Сливкою.

Презентація альбому Павла Табакова «Ти підпалила рай» на широку публіку відбудеться 13 січня 2010 року – під час двох сольних концертів співака на сцені Національного драматичного театру ім. М. Заньковецької у Львові (початок – о 17.00 та 20.00). У новій концертній програмі „Переплетені долі” – нові пісні і колядки. Не обійдуться виступи Табакова без святкових сюрпризів та несподіванок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *