Концерт гуртів «Coala Pascal»(м. Київ) та «Poupee F»(м. Львів)

29 січня о 20.00 у «Хмільний дім Роберта Домса» концерт гуртів «Coala Pascal»(м. Київ) та «Poupee F»(м. Львів) .

Попередній продаж – 35 грн.
Вдень концерту – 50 грн.

Довідка:
Концерт гуртів «Coala Pascal»(м. Київ) та «Poupee F»(м. Львів)Coala Pascal” – Будь-який експеримент грунтується на бажанні здійснити відкриття, чи хоча б подивитися на типові речі з незвичної точки зору, розкрити в них новий потенціал. Здається щойно зруйновано рамки типового, як одразу постають нові неперейдені кордони та непідкорені вершини. Таким чином процес еволюції проходить через всі сфери людської діяльності , провокуючи виникнення нових причин і наслідків.
 
Саме час поспілкуватися про рок-музику, що пророкує світле віртуальне майбутнє, що використовує “класичні” для рок музики інструменти для досягнення нового нетипового для них звучання…
 
2007 року на планеті Земля (в Києві ) з’явився Coala Pascal, музика якого не знає правил виконання, але має чіткі ознаки власного стилю. Екіпаж з чотирьох без зайвих вагань кидає на голову слухачеві весь Космос разом з усіма його галактиками і сузір’ями.
Музика Coala Pascal однозначно некомерційна: багато імпровізації, дивакуваті незвичні композиційні структури і ритми, словом, їх важко наспівувати приймаючи душ… Але саме ця нетиповість знаходить свого вірного слухача, який зуміє розшифрувати меседж музикантів.
 
Як наслідок діяльності гурту, 2008 року відбувся реліз першого альбому Lifting Cranes Have Already Heard That, досить тривалі інструментальні композиції якого, характеризуються гостротою настроїв та використанням складних інтервальних ходів. Поступове тембральне розгортання, прозорість фактури створює наповнену і цілісну музичну картину цього альбому.
 
Coala Pascal один з гуртів, музика яких нагадує подорож в зорельоті; те, що відбувається складно описати; тому раджу відкинутись на спинку свого шкіряного сидіння і зробити добру затяжку непростої музики…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *