19-20 грудня у Львові відбувся Фестиваль музичного відео Videologia

19-20 грудня відбувся Фестиваль музичного відео Videologia.

100 однохвилинних фільмів, більше 40 оригінальних відеокліпів, культові музичні фільми, а також вечірка “T-shirt Party” в Music Lab, де всі згадали тінейджерське минуле під відеокліпи 90-их – все це подарувала Львову Videologia в останні дні 2009 року. Відвідувачі з багатьох міст України приїхали до Львова, аби переглянути програму фестивалю. Незважаючи на несприятливу погоду надворі, в Палаці мистецтв панувала атмосфера драйву, де кожен міг насолодитись аудіо-візуальними перформенсами від ді-джеїв та ві-джеїв, які виступали між сеансами.

Videologia стала не тільки місцем жвавого спілкування і обговорення музичних фільмів, а також поштовхом для багатьох створити власні шедеври музичного відео.  20 грудня відбувся показ фільмів, надісланих на конкурс «1 хвилина», де учасникам запропонували зробити відео під заданий музичний фрагмент тривалістю до 1 хвилини. Переможцем  конкурсу став Віталій Дмитрук, студент Львівської академії мистецтв і постійний відвідувач всіх заходів WIZ-ART’у. Віталій вже давно знімає відео і його робота надіслана на конкурс стала приємним здивуванням і заслужено отримала нагороду: сувенірне горнятко Wiz-Art, а також приз від мережі ILIKE.

В 2010 році WIZ-ART готує низку нових сюрпризів не лише для львів’ян, але й для кіноманів інших міст: кінопокази, вечірки, а також Міжнародний фестиваль візуального мистецтва, який проходитиме у травні протягом чотирьох днів і представить прем’єри найновіших і найцікавіших короткометражних фільмів і візуальних творів від авторів, які приїдуть зі всього світу спеціально на WIZ-ART.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *