19-20 грудня у Львові Фестиваль музичного відео “VIDEOLOGIA”

Міжнародний фестиваль візуального мистецтва WIZ-ART приготував львів’янам та гостям міста неймовірний сюрприз: 19-20 грудня у Палаці мистецтв музичний настрій і драйв подарує Фестиваль музичного відео “VIDEOLOGIA”! Ексклюзивна колекція відеокліпів та музичних фільмів про культових альтернативних музикантів, відеоарт та анімація, цікаві поєднання, оригінальні коктейлі стилів та напрямів – це все протягом двох днів.

Вартість квитків на всі події фестивалю – 60 грн.
Квиток на один день – 35 грн.

«VIDEOLOGIA» – проект, що покликаний оживити мистецький рух Львова та України, стимулюючи творчий потенціал молоді, будувати міцну платформу для мистецького діалогу європейського масштабу.

WIZ-ART зібрав для Вас найрідкісніші та найоригінальніші роботи відомих режисерів для альтернативних музикантів, роботи, які вже сьогодні диктують тенденції у світовому мистецькому процесі, перетворившись із альтернативних у класику. Окрім кінопоказів на фестивалі також відбудуться аудіовізуальні перформенси, дискусії, майстеркласи, відеовечірка та конкурс для відвідувачів – зняти фільм тривалістю 1 хв. на тему музики.

Під час перерв між сеансами на Вас чекають аудіовізуальні перформенси від Lime Art Group, DJ Loya Lista, DJ Insane, DJ Unique, DJ Partizan, VJ-group RESTART.

Програма фестивалю:

СУБОТА 19 ГРУДНЯ

14:00 – 16:00 – 100 ФІЛЬМІВ ЗА ОДИН СЕАНС
100-хвилинний показ, який продемонструє вміння режисерів висвітлити ідею за 1 хв. Кожен фільм – це життя, яке разом з автором проживає глядач, а що може бути захопливіше, аніж прожити 100 життів за 100 хв.?

16:30 – 18:00 – ВІДЕОКЛІПИ МАЙБУТНЬОГО

Програма сучасних відеокліпів, які розповідають історії, раніше ніким не сказані. В цьому блоці будуть представлені новаторські відеороботи, в яких втілені найсміливіші ідеї та найбільш оригінальні рішення.

18:30 – 20:00 – СІТА СПІВАЄ БЛЮЗ
Анімаційний мюзикл Ніни Пейлі, створений за мотивами індійського епосу Рамаяна і з американським блюзом 1920-30их років.

20:00 – T-SHIRT PARTY @ MUSIC LAB

НЕДІЛЯ 20 ГРУДНЯ

14:00 – 15:30 – ПРЕЗЕНТАЦІЇ КЛІПІВ УКРАЇНСЬКИХ РЕЖИСЕРІВ

16:00 – 18:00 – ВІДЕОКЛІПИ: ЛЕГЕНДИ І ДЕБЮТИ
Програма відеокліпів легендарних кліпмейкерів, які здобули визнання в усьому світі і стали знаковими іконами на музичному небосхилі останнього десятиліття, а також роботи талановитих дебютантів, які дивують оригінальним мисленням своїх вчителів.

18:30 – 19:30 – ПОКАЗ ФІЛЬМІВ КОНКУРСУ “1 ХВИЛИНА”
Підбиття підсумків фестивалю, показ найкращих робіт та завершення конкурсу фільмів, знятих на тему музики і тривалістю 1 хв.

20:00 – 21:30 – ВІК-ЕНД, ЯКИЙ НІКОЛИ НЕ ВМИРАЄ
Музичний фільм культового кліпмейкера Саама Фарахманда про зірок сучасної електронної сцени, бельгійський гурт Soulwax.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *