Відомі львівяни : Юрій Горбунов

Юрій ГорбуновІм’я: Юрій Горбунов

Дата народження: 24 серпня 1970 року

Місце народження: м. Новий Розділ, Львівська обл.

Хоббі: подорожування, колекціонування тарілок.

Юрій Горбунов народився у містечку Новий Розділ, Львівської області. Дитинство його минуло на Івано-Франківщині. В 1992 році Юрій закінчив Київський інститут театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого. По закінченню вузу п’ять років працював у драматичному театрі в Івано-Франківську, а згодом переїхав до Києва

З 1997 по 1998 рік був асистентом режисера в центрі “Арт-Велес”, режисером клубу “Голівуд”. В той же час, у 1998 році на каналі УТ-1 вів програму “Три крапки”, а в 1999 – “Щасливий дзвінок”.

Юрій Горбунов та Інна Цимбалюк - ведучі шоу “Танці з зірками”В 2000 році Юрій почав працювати на Новому каналі. Був ведучим програми “Підйом”, за яку разом зі своєю колегою Машою Єфросініною в 2002 році отримав премію “Телетріумф”, в номінації “Краще телевізійне шоу”. Також вів шоу-вікторину “Готовий на все”, сімейне шоу “Один за всіх” і “Тепер ти в армії”. В 2005 році – ведучий програми “Питання для чемпіонів” на каналі СТБ.

В червні 2006 року Юрій прийшов на телеканал “1+1”, і почав вести інформаційно-розважальну програму “Сніданок +” разом із Марічкою Падалко. Юрій Горбунов є незмінним ведучим шоу “Танці з зірками”. Разом з ним цю програму вела співачка Тіна Кароль, а у другому та третьому сезоні компанію Юрію склала  телеведуча Інна Цимбалюк.

У новому сезоні на «1+1» Юрій Горбунов веде нове кулінарне шоу «Смакуємо!».  Разом із Юрієм участь у шоу беруть російські та українські зірки театру, кіно, телебачення, спорту та шоу-бізнесу, які готують свої улюблені страви.

Юрій Знімався у багатьох серіалах: «Вовчиця», „Небо в горошок”, „Завтра буде завтра”, „У пошуках кохання або переполох у вищому світі”, „Мухтар”, а також у художньому фільмі „Кактус”.

 

нове кулінарне шоу «Смакуємо!» з Юрієм Горбуновим

 

Дружина Юрія Горбунова Людмила,  – колишня артистка балету Івано-Франківського театру. Разом подружжя вже 15 років, і як запевняє Юрій, кращої, дбайливішої і мудрішої жінки годі собі й уявити.

текст: Катя Фем’як

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *