Василь Вірастюк на “Форумі видавців – дітям”даруватиме талісмани щастя

29 квітня о 15:00  площа біля Палацу Мистецтв перетвориться на місце зустрічі письменників, силачів і козаків.

На презентації новинки «Видавництва Старого Лева», книги для дітей «Іван Сірко, Великий Характерник» школи бойового гопака «Шаблезуб», «Асгарда», «Максима Залізняка» демонструватимуть національне мистецтво бою, Українське реєстрове козацтво нагодує справжнім козацьким кулішем, письменники розповідатимуть про характерників, а Василь Вірастюк даруватиме талісмани щастя.

У вересні минулого року «Видавництво Старого Лева» підбило підсумки конкурсу рукописів до серії «Українська сила», і переможцями стали одразу двоє авторів – Марія Морозенко та Ярослав Яріш. І ось тепер як результат – вихід першої книги Марії Морозенко про овіяне легендами і містикою дитинство та юність Івана Сірка, який мав особливий дар характерництва. Ілюстрації створив Максим Паленко.

Серія «Українська сила» розпочалася книгою Олександра Гавроша «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу», написана на основі біографія легендарного силача Івана Фірцака. До її промоції долучився Василь Вірастюк, двічі найсильніша людина планети. А відтак найсильніший українець став обличчям серії.

Василь Вірастюк з нагоди виходу книги та участі у статусі почесного гостя «Форуму видавців – дітям» спеціально прилітає до Львова. Для письменників він має спеціальні відзнаки – викувані підкови як талісман української сили і людського щастя.

Партнер серії «Українська сила», а також спонсор конкурсу рукописів — Мережа АЗК «ОККО», і ця новинка також вийшла за підтримки «ОККО».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *