Містечко майстрів Країни ангелят на Форумі видавців – дітям

З 29 квітня по 1 травня в рамках Форуму видавців – дітям працюватиме Містечко майстрів Країни ангелят, яке організовує редакція всеукраїнських дитячих журналів „Ангелятко” та „Ангеляткова наука” в рамках „Форуму видавців – дітям”. Містечко майстрів – це ряд майстер-класів, зустрічей та дійств для дітей за участі знаних поетів, композиторів, художників, авторів. Захід покликаний допомогти дітям різного віку виявити мистецькі таланти і спонукати до всебічного розвитку.

Програма роботи Містечка майстрів Країни ангелят

29 квітня

11.00 – 12.30

Майстер клас з боді-арту для дітей від Наталі Фляк (художник, керівник

художньої студії „Бджілка”).

12.00 – 14.00

Майстер-клас Любові Пліхтяк з батіку (розпис по тканині).

30 квітня

12.00 – 13.00
Гаївки для дітей за участі дитячого творчого колективу „Діти майбутнього” (художній керівник Наталя Парфенюк).

13.00 – 14.00
Зустріч читачів з авторкою дитячих пісень Ольгою Пенюк-Водоніс (композитор, поет, викладачка дитячої школи мистецтв).

13.30 – 15.30
Майстер-клас з писанкарства Ірини Вах.

1 травня

11.00 – 12.30
Авторські читання дитячих віршів (поет Роман Скиба).

12.30 – 14.30
Інтерактивні дитячі вистави для дітей (казкар Сашко Лірник).

Довідка

“Ангелятко”
Всеукраїнський розвивально-пізнавальний журнал для дошкільнят „Ангелятко” виходить щомісяця з вересня 2006 року. „Ангелятко” – це добрі, веселі та цікаві казки, вірші, загадки, пісеньки. Журнал має на меті прищепити дитині любов до книжки, до читання загалом. Пізнавальні оповідки та інтелектуальні завдання в кожному номері дають знання про навколишній світ, розвивають логічне мислення, спостережливість, кмітливість. А іграшки-саморобки підштовхнуть дитину до творчості, бажання робити щось своїми руками.
За підсумками Всеукраїнського конкурсу періодичних видань для дітей і юнацтва (Держкомтелерадіо) наприкінці 2008 р. журнал „Ангелятко” було визнано найкращим періодичним виданням для дітей в Україні.

Журнал призначений для дітей від 2 до 7 років.

“Ангеляткова наука”

Всеукраїнський розвивально-пізнавальний журнал для дітей „Ангеляткова наука” виходить щомісяця з вересня 2006 року. „Ангеляткова наука” допоможе батькам самотужки підготувати дитину до школи за державною програмою з дошкільної підготовки, затвердженою Міністерством освіти і науки України.
У кожному номері, крім художніх текстів, журнал пропонує завдання на розвиток уваги, мовлення, логіки, дрібної моторики і просторової уяви. Наймолодші читачі також вивчають букви і цифри, вчаться писати і читати. Матеріали для видання готують вихователі-методисти та дитячі психологи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *