Створено офіційний мобільний додаток «Форуму видавців»

1 вересня в AppStore з’явиться перший офіційний мобільний додаток «Форуму видавців у Львові».

Над створенням працювала команда TripMe, що планує спеціалізуватися на створенні не просто туристичних додатків, а маршрутів пригод. Скачавши додаток, володар смартфону зможе обрати альтернативну подорож містом, дізнавшись детальні подробиці про кожну вулицю та будівлю, видатного мешканці. Також додаток матиме зручні для використання мапи, описи, схеми проїзду.

Додаток TripMe буде безкоштовним. Він має на меті показати невідомий Львів навіть тим, хто був у цьому місті багато разів. Без «Форуму видавців у Львові» важко уявити культурне життя міста, тож така співпраця є цілком логічною.

Розповідаючи Cultprostir про проект, директор компанії Антон Півнюк сказав: «Фактично ми надаємо весь пакет послуг звичайного путівника, тільки робимо це векторно і поглиблено. В нашому додатку будуть не тільки маршрути за життям визначних людей, також там будуть маршрути за історичними і актуальними подіями та багато іншого, не хочеться забігати наперед».

Також Антон зазначив, що ідея створення такого додатку з’явилась досить давно, але команду для втілення проекту вдалося зібрати лише взимку: «В нашій команді зараз 6 людей. Всі вони професіонали в своїй справі, всі мають хороші роботи. Унікальність їх ще й в тому, що їм хочеться більшого, хочеться експерименту, ризику, хочеться зробити свій власний проект. Тому вони готові працювати понаднормово, без вихідних, працювати на результат. І цей результат буде».

джерело: cultprostir.com.ua