У Львові вийшов 12 –ий номер вуличного журналу

Дванадцятий випуск соціокультурного часопису «Просто Неба» присвячений темі «Місто навиворіт». Кожен урбаністичний пейзаж має другу невидиму сторону, де так само відбувається життя. Це не є краща чи гірша дійсність. Вона просто існує паралельно з нами. Це і зацікавило редакцію журналу, адже дуже важливо показати те, на що інші часто не звертають уваги.

Про погляди, закони і ідеї того, що не бачить пересічний міський житель, міркували Ростислав Шпук, Іздрик, Кароліна Козюра, Галина Шиян, Ірина Панчишин, Максим Ольґа, Біргіт Пьольцль, Григорій Семенчук та багато інших дослідників міста навивиоріт. Також, сторінки журналу прикрасив візуальний спецпроект Оксани Брюховецької «Бомжі і діти». Окрім звичних рецензій, огляду блогосфери і поетичної сторінки, цей випуск чудово доповнили ексклюзивне інтерв’ю Олега Скрипки і замітка Принца Вільяма про вуличні видання.

Обкладинку номеру цього разу окупував відомий блогер, журналіст і культтрегер Богдан Логвиненко. Персона обрана редакцією не випадково: по-перше, Богдан багато мандрує і, значить, багато знає про «міста-навиворіт»; по-друге, Богдан став головним героєм фотосесії відомого київського фотографа Ольги Закревської. Деякі з цих фотографій ви й побачите на сторінках нового випуску журналу «Просто Неба»

Журнал можна знайти у вуличних розповсюджувачів або на ятці «Просто неба» біля пам’ятника Данилові Галицькому. Також відтепер отримати журнал можна буде взамін на теплий одяг для безпритульних людей. Такий обмін відбуватиметься щочетверга з 14.00 до 15.00 біля Порохової вежі під час роздачі їжі потребуючим.

Завдяки підтримці Міжобласного благодійного фонду “Фонд розвитку Карпатського Єврорегіону» у 2011 журнал виходитиме регулярно кожних два місяці.

Над номером працювали Максим «Ольґа» Лішенко, Григорій Семенчук, Юліана Паранько, Кароліна Козюра, Юрій Іздрик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *