Василь Вірастюк та Денис Силантьєв завітають до Львова, щоб презентувати дитячу книгу

5 лютого Денис Силантьєв та Василь Вірастюк презентуватимуть книгу від Старого Лева у Львівському аквапарку. Книга «Зіркові історії успіху» вийшла друком у львівському «Видавництві Старого Лева» на початку грудня. У ній зібрано історії 13 видатних українських спортсменів сучасності.

Спершу 4.02. о 17:00 спортсмени зустрінуться зі студентами у Великій сесійній залі Львівської міської ради та розкажуть їм про свій шлях до успіху в рамках проекту «Школа успіху».

5.02. пройде презентація книги для дітей «Зіркові історії успіху» у Львівському аквапарку, де о 12:00 розпочнуться веселі змагання, команди на яких очолять спортсмени, а книги можна буде придбати за ексклюзивними цінами. Також діти із рук спортсменів отримають посвідчення майстрів спорту від Львівської організації Національного олімпійського комітету. А вже увечері, о 16:30 для дорослих відбудеться презентація «Зіркових історій» у львівській книгарні «Є».

Видатні спортсмени завітають також на прийом до міського голови та відкриють Марафон дитячого читання в одному з львівських дитячих садочків.

«Зіркові історії успіху» – спільний проект «Видавництва Старого Лева» і «Фонду підтримки молодіжного та олімпійського плавання». Книга розрахована на дітей у віці від 8 до 12 років, однак, не дивлячись на це, почитати історії олімпійських чемпіонів буде цікаво й їхнім батькам. Кожна з розповідей у книзі ведеться від першої особи, у приватній довірливій формі спортсмени розповідають про найцікавіші історії з їхнього дитинства чи ключові моменти життя і спортивної кар’єри, а також дають дітям важливі настанови. Книга яскрава, кольорова, з багатьма фотографіями з приватних архівів спортсменів та кумедними шаржами на спортсменів.

Мета проекту – надихнути дітей та їх батьків на здоровий спосіб життя й заняття спортом. Літературне опрацювання розповідей зробила відома українська поетеса і дитяча письменниця Мар’яна Савка, а ілюстрації виконав один з найкращих коміксистів України Ігор Баранько

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *