Творчі колективи Львова отримають фінансову підтримку

Місто підтримує громадські організації. У Львівській міській раді розпочинається конкурс на надання фінансової підтримки творчим колективам, діяльність яких спрямована на реалізацію державної політики щодо розвитку культури. Конкурс триває 1 місяць.
«Пріоритетом у виборі переможців серед творчих колективів є пропозиції щодо участі у заходах: Великодні свята, День міста Львова, День Конституції, День Незалежності України, фольклорні свята, Міжнародний день музеїв тощо. Конкурс проводиться з метою розвитку музичного мистецтва за рахунок коштів, передбачених у міському бюджеті на культуру. Управління культури і туризму  укладатиме з переможцями конкурсу договори та надаватиме фінансову підтримку на один бюджетний рік», – розповідає начальник управління культури і туризму Андрій Вороновський.

На підтримку творчих колективів у міському бюджеті передбачено 800,0 тис. грн. Прийняте положення про надання фінансової підтримки громадським організаціям на реалізацію соціально-культурних проектів передбачає покриття видатків на послуги зв’язку, відрядження, оренду приміщень, витрати на заробітну плану, озвучення, друковану продукцію, запис та випуск аудіо та відеопродукції. Фінансова підтримка надаватиметься після затвердження звіту про виконану роботу, підписання акту виконаних робіт за місяць. На рахунки в органах Державного казначейства для колективів перераховуватимуться кошти.

Результати конкурсу будуть оприлюднені на веб-сторінці Львівської міської ради: city-adm.lviv.ua.

Довідка

Для участі у конкурсі заявник подає за адресою: пл. Ринок,1, м. Львів, 79008, управління культури і туризму департаменту гуманітарної політики такі документи:

• Заяву на ім’я міського голови щодо надання фінансової підтримки творчому колективу;

• Копії установчих документів учасників конкурс (статут, свідоцтво про реєстрацію, довідка про включення до ЄДРПОУ, довідка про присвоєння ідентифікаційного коду, видана Державною податковою інспекцією у м. Львові);
• Опис досвіду роботи (зокрема у заходах Львівської міської ради) за останні два роки;
• Опис пропонованої співпраці у вигляді річного плану та кошторису заходів;
• Учасник конкурсу може за власним бажанням надавати листи-підтримки та творчі рецензії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *