Віктор Морозов отримав перше «Посвідчення батяра»

1 та 2 травня Львів святкуватиме День батяра. Протягом цих двох днів на площі Ринок працюватиме «Батярська канцелярія», у якій видаватимуть іменне посвідчення «батяра» з фотографією, завірене «батярською» печаткою. Видаватиме посвідчення головний батяр свята.

Як повідомив організатор свята Андрій Сидор, людина, яка отримає це посвідчення буде проходити символічний процес «Посвячення у батяри». Таке посвідчення надаватиме певні переваги під час свята.

Сьогодні, 27 квітня під час прес-конференції Віктор Морозов отримав перше «Посвідчення батяра».

Також у рамках свята будуть проходити вибори Короля Свята та Пані Батярової, квести для батряських ватаг, працюватиме і батярський фото-стенд. Найактивніші батяри міста матимуть змогу взяти участь у Батярському тирі, де стрілятимуть з рогатки кавовими зернами по пивних бляшанках. Під час свята працюватиме і шаржист – сектор художника, який створює гумористичні зображення людей у стилістиці батярства початку ХХ століття.

Увечері для гостей та мешканців міста виступатимуть гурт «Перкалаба», «Green Silence», Віктор Морозов, а також батяр-бенд «Галичина» презентуватиме новий альбом «Серце батяра».

«Можна сказати, що я вже ветеран львівського Дня Батяра, адже неодмінно виступаю на ньому разом із «Батяр-Бендом Галичина» і не збираюся відступати від цієї традиції й цього року, даруючи львів’янам і гостям міста нові батярські пісні. Якщо раніше ми виконували пісні, створені львівськими батярами ще на початку минулого сторіччя, то цього разу приготували сюрприз – нові сучасні батярські пісні, більшість з яких прозвучать на цьому святі Батяра вперше», – розповів співак і композитор Віктор Морозов.

Цьогорічне Свято Батяра після основної святкової програми поволі перетікатиме у нічне святкування у кращих клубах нашого міста. Клуби Львова готують спеціальні тематичні вечірки для своїх відвідувачів, як «pre-party» до осучаснених батярських забав за сцені площі Ринок клуби покажуть частину нічної програми. Осучаснювати батярську культуру будуть клуби: «Міленіум», Pozitiff, Gallery, Picasso, Міжнародний молодіжний комплекс «Метро», Мі100, караоке-клуб «Marrakesh», а також стилізовані програми від шоу-балетів: «Madrin» з переможецею проекту «Шанс» Олесею Киричук, шоу-балет «Атлантік» під керівництвом Тетяни Мазуркіної та бармен-шоу «Промікс».

Детальніше на сайті: www.batyar.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *