Свято сиру і вина відбудеться 8-10 жовтня

Львівське свято сиру і вина відбудеться 8, 9, 10 жовтня у подвір’ї Палацу Потоцьких. На ньому буде широко представлено культуру виноробства та сироваріння.

Довкола однієї з найкрасивіших історичних споруд Львова буде облаштовано стилізовані зони: передній та задній двір. Двір перед відомим палацом буде заповнений вишуканою класичною музикою та джазом, під які гості свята зможуть насолодитись елітними сортами вин та сирів, що будуть широко представлені найкращими виробниками та імпортерами. Тут буде встановлено партер, де ввечері під добре вино можна буде переглянути найкращі підбірки короткометражного кіно.

Зелена галявина заднього двору палацу перетвориться у народний двір, де проходитиме ярмарок, на котрому можна буде скуштувати та придбати різні сорти відомих цілому світу закарпатських вин та сирів. Тут влаштують справжню народну забаву з автентичними музиками, майстер-класами народного ремесла.

Нагадаємо, що раніше свято планували провести в кінці липня. «Але досвід фестивалю «Країна мрій» показав, що проводити такі дійства у спеку не добре для здоров’я людей. Та й молоде вино з’явиться восени, тому свято й перенесли на жовтень», – каже організатор свята Андрій Сидор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *