На вихідні у Львові святкуватимуть День батяра

IV День батяра у Львові
IV День батяра у Львові

1-2 травня у Львові відбуватиметься IV День Батяра під гаслом «Батяри усіх країн, єднаймося!».

Як розповідає організатор свята Андрій Сидор, проведення Дня Батяра – це бажання зламати негативний стереотип, який створився навколо такого явища як батярство.

Більшість людей вважає, що батяр – це розбишака, який тільки і може, що розбити вікно каменем. Але це не правильне трактування. Тому ми намагаємося показати все розмаїття батярства.,
Андрій Сидор.

На думку організаторів свята, батярство має всі шанси в найближчий час стати молодіжним мейнстрімом, оскільки вже зараз цим явищем зацікавилися поза межами Львова, тому воно перестає бути лише регіональним.

На головній сцені свята, що буде розташована на Площі Ринок будуть виступи батярів-музик, батярські танці та конкурс музичних колективів «Лабух шоу».

Лабух шоу – це конкурс весільних музик. Учасниками конкурсу може стати будь-який музичний колектив, який має представити аудиторії та журі по 3 конкурсні пісні: Батярська, Українська народна, Українська естрадна. Вже зараз на сайті Дня Батяра є заявки на участь в «Лабух-шоу». Учасників є достатньо., – Андрій Сидор.

Кожен з учасників «Лабух шоу» отримає символічні призи. Переможці, які будуть визначені 2 травня, отримають від організаторів Свята Батяра спеціальні гітари від фірми «Трембіта» з логотипом Дня Батяра.

Окрім основної концертної програми гості свята традиційно мають можливість прийняти участь у інтерактивній програмі свята – довкола сцени буде розміщено постійно діючі локації: вибори Короля Свята Батяра та Пані Батярової, Батярський тир, Батярський фото-стенд.

На святі буде працювати Батярська канцелярія, де усі охочі можуть отримати іменне батярське посвідчення з власним фото.

Головною новиною свята є те, що відтепер батярське посвідчення діє не лише, на святі, але й надає різноманітні переваги і в інших закладах міста: кав’ярнях, клубах, хостелі тощо – і цей перелік збільшується залучаючи все більше партнерів. Це посвідчення дає право вільного входу в Палац мистецтв 2 травня на Батярську вечірку.

Торік на Святі Батяра видано 247 посвідчень. Цього року посвідчення можна ще замовити на сайті. Вже зараз є багато замовлень. І їх географія досить широка – від Австралії аж до Швеції., – Андрій Сидор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *