Львів побачить весь світ через інтернет

У Львові буде встановлено першу мультимедійну Інтернет-камеру. 22 липня 0 12:00 у приміщенні готелю «Дністер» (вул. Матейка, 6) пристрій вмонтують.

Основними організаторами події є Рада студентів технічних університетів (BEST), котра вже проводила освітні курси для студентів технічних університетів Європи. Більше 30 студентів зі всієї Європи отримали можливість відвідати академічні курси «Телекомунікації та комп’ютерні мережі». Як підсумок – учасники встановлять мультимедійну камеру, за допомогою котрої Львів буде відкритим для усього світу та досяжним для кожного, хто матиме доступ до Інтернету.

Підтримала ініціативу студентів адміністрація готелю «Дністер».

«Дністер» Прем’єр Готель має дуже вдале розташування – у центрі міста і водночас на пагорбі, звідки відкривається мальовнича панорама старого міста. Кращого місця для встановлення веб-камери годі й шукати. Відтепер милуватися чарівним містом зможуть не лише гості «Дністра». Адже камера дозволить здійснити віртуальну подорож до Львова у будь-який час з будь-якого куточка світу. Зараз Львів став новим модним напрямом для поїздок на вихідні. Тому камера матиме ще й практичну цінність – мандрівники зможуть побачити, куди вони їдуть, подивитися погоду у місті. Зараз багато людей планує поїздки за допомогою Інтернету і їм буде зручно скористатися новою веб-камерою у Львові», – розповідає начальник відділу продажу та маркетингу готелю Олександра Гагаріна.

«Наша мета – сприяти тому, щоб місто було відкритим для України і світу», – наголошує керівництво готелю «Дністер». «Розвиток туризму став навіть одним із напрямків нашої нової програми соціальної відповідальності, – додає начальник відділу маркетингу мережі «Прем’єр готелі» Тетяна Подгорецька. – Ми відчуваємо потребу сприяти тому, щоб люди більше подорожували і пізнавали свою країну, а також щоб туристи з-за кордону приїжджали до нас частіше і почували себе комфортно. Встановлення веб-камери у Львові стало одним із перших і дуже логічних кроків впровадження нашої програми «Щасливий світ».

Камеру буде встановлено у барі на 9 поверсі готелю. Подивитися зображення з камери можна на сайті готелю www.dnister.lviv.ua, а також на www.lviv-online.com.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *