У Львові на святі кави відбудеться велопробіг «Кавова миля»

Свято «На каву до Львова» додає драйву! Відтак, 28 вересня в рамках VІІ Міського свята «На каву до Львова», відбудеться велопробіг «Кавова миля»! Участь можуть взяти усі охочі, хто має велосипед. Про це повідомляють організатори фесту.

«Кавова миля» має на меті популяризувати львівський велосипедний рух та додати своєрідного драйву відвідувачам кавового свята.

«Велосипедний рух у Львові набуває все більшої популярності та масштабів. Велосипедна інфраструктура Львова розвивається та щораз більше нагадує добрий досвід великих європейських мегаполісів. Учасником велопробігу може стати будь-хто, хто відчуває силу і бажання подолати велосипедом невеликий шлях старовинними львівськими вуличками. Обов’язковою умовою участі є попередня реєстрація», – зазначає Андрій Сидор, директор Свята «На каву до Львова».

Учасники «Кавової милі» стартуватимуть на площі Ринок, а далі за маршрутом: вул. Шевська – вул. Театральна – вул. Лесі Українки – вул. Друкарська та фініш на площі Ринок, де на учасників чекатиме приємний кавовий сюрприз.

Детальну інформацію про умови участі у «Кавовій милі» читайте на сайті Свята (www.coffeefest.lviv.ua). Рреєстрація триватиме до 26 вересня, 18.00 год.

Традиційно під час Свята відбудеться голосування за найкращу львівську кав’ярню. Свій голос залишать і кавовий Король та Королева, які вирушать у тур за пошуками найгостиннішої кав’ярні та найсмачнішої кави.

Організатори інтригують новим кортежем кавових Короля та Королеви. Минулоріч, це була вишукана карета, а ще давніше – ретро автомобіль. На цей раз обіцяють, щось дуже оригінальне та таким, щоб було комфортно пересуватись міськими вуличками.

Нагадаємо, на святі «На каву до Львова» запрацює рекордний кавовий ярмарок, пройдуть майстер-класи з виготовлення кавових свічок, дегустації кави, кавових коктейлів та десертів, Західноукраїнський чемпіонат баріста, де змагаються найкращі баріста зі Львова та західного регіону України.