Відкриття 96-го театрального сезону в театрі Заньковецької

Завершення літа завжди викликає ностальгію за щасливими днями відпочинку та спокою. Повертаючись у буденність ми завжди шукаємо відгомін цієї барвистої пори року.

Саме театр – це те місце, де можна продовжити наші мандрівки, відкриття та відчути нові враження. Дивовижний світ ілюзії та фантазії, театр дає можливість не тільки розвиватися духовно, але й забувати про всі турботи повсякдення. Момент, коли ви поринаєте у сотні паралельних реальностей, слідкуєте інкогніто за десятками життів, є причасними до вирішення доль та творення нового – воістину прекрасний.

Доторкнутися до неймовірного мистецтва Ви, наші шанувальники, зможете вже 8 вересня, адже саме тоді відкривається 96-й театральний сезон у Національному театрі ім. М. Заньковецької. Разом з золотою осінню почнеться свято, яке зветься театр. До уваги глядачів буде запропоновано хвилюючу, романтичну, сповнену свободи та трагізму історію про одного з найвеличніших людей. Можливо Вам видасться це зухвалим, але Тарас Шевченко – це постать, яка здатна змінювати життя і свідомість людей до сьогодні. То ж запрошуємо усіх:

8 вересня 2013 року о 18:00 на виставу «Державна зрада» Р. Лапіки: режисер-постановник н. а. України, лауреат Національної премії ім. Т. Г. Шевченка Ф. Стригун.

10 та 12 вересня о 18:00 до Вашої уваги остання прем’єра ювілейного 95-го театрального сезону ексцентрична і правдива вистава «Блазні мимоволі» автора та режисера-постановника О. Огородника.

11 вересня о 18:00 пропонуємо поринути у світ притчі, де вигадка переплітається з реальністю, у виставі «Небилиці про Івана…» І. Миколайчука: режисер-постановник з. д. м. України В. Сікорський.

Заньківчани приготували для своїх шанувальників ще один неймовірний подарунок, який прилетить на крилах прекрасної осінньої панни. Вперше на театральній сцені відбудеться постановка відомого кіносценарію Івана Драча «Пропала грамота» за однойменною повістю Миколи Гоголя. Слідкуйте за анонсами, адже ця вистава дивуватиме, викликатиме суперечності, надихатиме, веселитиме, ворожитиме разом з Вами. Отож запам’ятайте: 21 та 22 вересня о 18:00 «Пропала грамота» М. Гоголя. Сценарій І. Драча.

Олеся Галканова
фахівець із зв’язків з громадськістю
та роботи з п’єсою
НАУД театр ім. М. Заньковецької