Наступних вихідних у Львові пройде свято кави

Вже вчетверте «На каву до Львова» місто запрошує гостей та львів’ян. Цьогоріч кавове свято відбуватиметься з 24 до 26 вересня у внутрішньому подвір’ї Ратуші та в північній частині площі Ринок, де влаштують ярмарок та встановлять урочисті кавові арки з екранами.

Для міста дійство вже стало традицією та візитною карткою. Тому цього разу планують збільшити не лише масштаби свята, а й програму святкування. До звичної номінації «Найкраща кав’ярня» додалось ще три: «Кавова легенда Львова», де переможе найлегендарніша львівська кав’ярня, «Кава і до кави» – отримає краща кав’ярня, що пропонує вишукані ласощі до кави, та номінація «Відкриття року» варта найцікавішої кав’ярні, що відкрилась продовж останнього свята «На каву до Львова».

Переможців вибиратиме авторитетне експертне журі. А головну номінацію визначать з допомогою трьох форм: голосування на сайті фестивалю, що триватиме з 20 по 26 вересня (30% від загального результату), голосування в кав’ярнях з допомогою бюлетенів (50%) та вибір кавових Короля та Королеви (20%). З 25 по 26 вересня «Кавові» Король та Королева відправляться в КАВОВИЙ ТУР, тоді й оберуть «найкавовіший» заклад Львова.

Традиційно проходитиме ярмарок-продаж кави та кавового посуду, де змагатимуться офіціанти та бармени. А вечорами гостей радуватимуть вечірні кінопокази, джазові перфоманси, концерти камерної музики та показ театральної вистави «Целофан».

На святі буде багато найрізноманітнішої кави, від традиційних філіжанок до неповторних кавових коктейлів. А в кав’ярня-учасниках кавового туру, зможуть не лише поласувати запашною кавою, а й віддати голос за найкращу з них.  Цікаву інформацію про напій опублікують в Газеті «На каву до Львова», яку видадуть спеціально до фестивалю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *