Театри Львова – на карантині

У Львівському національному театрі імені Марії Заньковецької та Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької у зв’язку з епідемією припиняється показ вистав.

Як повідомили  у прес-службі театру імені Марії Заньковецької, показ вистав припиняється у зв’язку із оголошенням карантину та забороною проведення масових заходів на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 30.10.2009 р. № 1152 , з 30.10. до 21.11.2009 р. Анонсовані вистави будуть перенесені і відбудуться після закінчення карантину. Про конкретну дату та час інформуватимемо додатково. Квитки, придбані на ці вистави, — дійсні.

Генеральний директор Львівської опери Тадей Едер наголосив, що вистави не проводитимуть протягом трьох тижнів. «Ми вже з п’ятниці припинили роботу у театрі», – додав Едер.

Нагадаємо, що внаслудок епідеміологічної ситуації Кабінет міністрів видав указ, в якому рекомендується відмінити всі масові заходи (концерти, вечірки, кіносеанси, показ вистав тощо) з метою запобігання поширенню епідемії.

Незважаючи на це значна частина розважальних закладів Львова все ще далі працює в звичному режимі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *