Львівський осінній салон “ВИСОКИЙ ЗАМОК 2009»

З 1 по 29 листопада в Львівському Палаці мистецтв виставка Міжнародний Осінній Салон «Високий Замок».
Міжнародний Осінній Салон «Високий Замок» уже зібрав понад 250 учасників з України та з-за кордону

Понад півтисячі робіт на цей день здали 255 митців з різних областей України: Києва, Львова, Одеси, Тернополя, Чернівців, Луцька, Івано-Франківська, Запоріжжя, Хмельницького, Донецька, Криму та з-за кордону – Польщі, Голландії, Норвегії, Латвії та Словаччини. Серед них: Михайло Селезінка, Ігор Біликівський, Ганна Ткачик, Зоряна Гарбар, Віталік Гайдар, Володимир Стецула, Вікторія Ковальчук, Борис Дроботюк, Богдан Ткачик, Олександр коровай, Наталія Цедуляк, Галина Жук, Ольга Ворона, Антон Лубій, Петро Романчик, Ян Ван Гог та інші. На виставці будуть представлені майже всі жанри мистецтва: живопис, скульптура, графіка, кераміка, ткацтво.
Роботи учасників ще прийматимуть у Палаці мистецтв до кінця тижня, а вже на початку листопада виставком Осіннього Салону відбере найкращі роботи, які і презентуватимуть на Міжнародному Осінньому Салоні «Високий Замок 2009». Для визначення переможців Салону формується журі Салону з числа відомих художників, критиків, мистецтвознавців у галузі сучасного мистецтва. Впродовж місяця, під час експозиції виставки, журі визначить володарів I, II, та III премій.

Довідка
Міжнародний Осінній Салон «Високий Замок» є щорічною мистецькою акцією у Львові, започаткованою у 1997 році. Головною метою акції є популяризація сучасного українського мистецтва, ознайомлення зі світовим досвідом та створення умов для виходу українського мистецтва на світовий мистецький ринок. Осінній Салон є однією з найпопулярніших виставок в Україні, кожного року у ній беруть участь молоді та знані художники з України, Польщі, Англії, Франції, Голландії, Чорногорії, Австрії, Німеччини, Іспанії, Італії. На Салоні можуть бути представлені твори всіх різновидів та жанрів сучасного мистецтва, виконані упродовж 2009 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *