У Підкамені буде «Друге Сонце»

«Друге Сонце»
«Друге Сонце»

Організатори «Підкаменя-2012» продовжують тримати інтригу щодо остаточної програми вечірніх концертів фестивалю. Один з організаторів фестивалю Олександр Ганущин, запевняє, що чекати залишилось лічені години.

А тим часом, мистецький директор «Підкаменя» Павло Войціховський продовжує потроху знайомити з гуртами, що виступатимуть на вечірній сцені фестивалю.

У цьому році вперше відвідає Підкамінь київський гурт «Друге Сонце». Створений у 2009 році колектив вже має чималий творчий доробок (дивіться тут: http://vk.com/club16138852). Вокаліст гурту Марина Юревич запевняє, що «Друге Сонце» підкорить «Підкамінь» авторською програмою у стилі фольк–року. Також дівчина обіцяє здивувати підкамінську публіку новими творами, які ще не записані та ніде не виконувались.

Самі ж музики переконані, що Підкамінь подарує їм неповторні краєвиди, яскраві музичні відкриття, знайомства із цікавими людьми і визнання учасників фестивалю. «Ми з нетерпінням чекаємо моменту, коли зможемо вийти на сцену «Підкаменя», – каже вокаліст гурту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *