Фестиваль акустичної музики “Тихо!” пройде у Львові

3-6 листопада цього року у місті Львові Українська Асоціація Авторів та Виконавців (УААВ!) проводитиме Фестиваль акустичної музики «ТИХО! Unplugged in Lviv».

Фестиваль вперше представить унікальні акустичні  музичні програми, створені спеціально для виступу на фестивалі, найкращих  «живих» гуртів в Україні. Глядачі матимуть змогу наново відкрити для себе музику провідних українських виконавців та познайомитися з молодими гуртами, які, без сумніву, дуже «голосно» заявлять про себе зі сцени фестивалю.

фестиваль акустичної музики ТИХО!
Серед такої  великої кількості вражаючих  акустичних програм, які готувалося музикантами протягом багатьох місяців, дозволимо собі привернути вашу увагу лише до декількох. 

Відвідувачі фестивалю почують найкраще із двадцятирічного  творчого доробку гурту Скрябін у симфонічній інтерпретації, створеній спільно з оркестром Національного театру ім. М.Заньковецької, яку планується видати невдовзі як окрему нову платівку гурту з найкращими гітами. Гурт С.К.А.Й. вирине на сцені у неочікуваному складі, який включатиме ряд нових інструменталістів, представляючи широкому загалу вперше пісні із нового, поки невиданого, акустичного альбому. Павло Табаков зачарує, навіть найвибагливіших меломанів, своєю новою акустичною програмою, в якій він виконуватиме соло на фортепіано. Юлія Лорд у своєму довгоочікуваному поверненні на сцену представить прем’єру цілком нових пісень. Друга Ріка зіграє підбірку найвідоміших пісень гурту у абсолютно свіжій інтерпретації.

Концепція фестивалю, яка полягає у представленні виключно акустичних музичних виступів у «живому» виконанні, дає можливість слухачу самостійно зробити висновок, хто серед артистів на українській музичній сцені справді музиканти, а хто лише гарні, або й не дуже, вдавачі.

Акустичний  музичний концерт не можна сфальшувати і не можна зімітувати, тому такі виступи мають легкість та неповторну інтимність, які дозволяють музикантам відкрите ніжними емоціями серце кожного слухача у залі та донести до нього, через цю близкість, душевність і смислове наповнення пісень. Через нові творчі пошуки та залучення додаткових інструментів, музиканти дарують нове народження пісням, оголюючи справжню недоторкану душу музики.

Фестиваль не лише «відкриває усі карти музикантів», демонструючи їх майстерність, а також

Спростовує  міфи про відсутність якісної  української музики, яким часто обгрунтовується  засилля низькогатункової музики та штучних клонів у нашому медіа просторі. Глядачі зможуть переконатися, що навіть маловідомі гурти, які виступатимуть на сцені фестивалю, є непересічними творчими одиницями і мають надзвичайний музичний матеріал. Завдяки створенню відео версії фестивалю та здійсненню високоякісного звукозапису, організатори мають намір сприяти становленню української пісні та її поширенню та популяризації. 

Програма дійства:

4 листопада

Друга Ріка
Юлія  Лорд
GODO
К402
Татош Банда

5 листопада

Скай
Мері
Юрій  Гнатковський
Лондон
On the Edge
Тарасова Ніч
Пропала грамота

6 листопада

Скрябін
Павло Табаков
Dalai Lama
Мохіто
Houston
Бурдон

початок концертів у Львівській філармонії о 19:00

Телефон для замовлення квитків: 272 10 42
Адреса: м. Львів, вул. Чайковського, 7

Вартість квитків: 100, 150, 200 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *