Другий Alfa Jazz Fest відбудеться у Львові напередодні Євро 2012 – 1-3 червня

Alfa Jazz Fest 2012
Alfa Jazz Fest 2012

Як повідомив міський голова Андрій Садовий, другий джазовий фестиваль відбудеться у Львові наступного року напередодні матчів чемпіонату з футболу. Як повідомили організатори, Alfa Jazz Fest планують провести на трьох відкритих майданчиках – у парку культури та відпочинку, на пл Ринок. Третє місце ще визначають.

“Велика увага під час проведення Євро 2012 буде приділятись самій організації перебування гостей у нашому місті. Тому другий джазовий фестиваль у Львові буде проведено напередодні матчів. З 1 до 3 червня наступного року буде великий фестиваль «Альфа Джаз Фест»”, – зазначив міський голова Андрій Садовий.

Як уточнив радник міського голови Андрій Сидор, другий Alfa Jazz Fest відбудеться у Львові у парку культури та відпочинку імені Б. Хмельницького, на пл Ринок. Третю локацію поки не визначено.

Нагадаємо, у Львові під час чемпіонату з футболу 2012 року попередньо заплановано проведення 3-ох матчів – 9, 13 і 17 червня 2012 року.

Довідка

Перший Міжнародний джазовий фестиваль Alfa Jazz Fest відбувся у Львові цього року 3-5 червня. Протягом трьох фестивальних днів джазова музика лунала з трьох відкритих сцен в центрі Львова: сцена на площі Ринок, велика гала-сцена із партером більше, як на 1000 місць в Парку Культури ім. Б.Хмельницького, та на вул Валовій.

Протягом 3-5 червня, поки у Львові тривав Alfa Jazz Fest, кількість туристів перевищувала позначку в 20 тис людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *